Yardım Kasamın yan camı çok ısınıyor

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,812
Kasam Msi mag forge m100r
sistemin geri kalanı imzada yazıyor. şuan forza 4 açık ekran kartı 64 derece işlemci 60 derecede seyrediyor ama bu sırada kasanın yan camına elimi değdirdiğimde resimdeki işaretlediğim bölge çok sıcak. kasanın camını açtığımda ekran kartı 59 dereceye falan düşüyor işlemciye bakmadım o da düşüyordur kesin. bu durumu nasıl çözerim?
1752092600200.webp

Bu durum çözmeni gerektiren bir unsur değil ki ekran kartın sıcak havasını tahliyeyi oraya dogru yapıyor doğal olarak ısınır.

Benim de öyle, normal bir durum.

ekran kartı cama üflüyo bak oyunda gir camı çıkart ekran kartının oraya elini koy nasıl üflüyo gölürsün

Kasam Msi mag forge m100r
sistemin geri kalanı imzada yazıyor. şuan forza 4 açık ekran kartı 64 derece işlemci 60 derecede seyrediyor ama bu sırada kasanın yan camına elimi değdirdiğimde resimdeki işaretlediğim bölge çok sıcak. kasanın camını açtığımda ekran kartı 59 dereceye falan düşüyor işlemciye bakmadım o da düşüyordur kesin. bu durumu nasıl çözerim?
Alıntıyı görüntüle
Üste egzoz fana yakın olacak şekilde ikinci bir tahliye fanı tak dediğin sorun için baya etkisi oluyor. Yine de camın buz gibi olmasını bekleme yani 😀

Kanka fişi çekince de pc kapanıyorsa direkt ameliyathaneye almamız lazım durum çok kritik

Kasadaki sıcak havayı daha hızlı tahliye edersen belki biraz etki edebilir. ( üste içerden dışarı üfleyen fanlar)
Ama bence gereksiz. Ona bakarsan oyun oynarken ekran kartın 65-75 derecelere çıkıyor. Gidip ekran kartına elini değmiyorsun... kasanın yanındaki zaten ısıya dayanıklı cam, öyle normal cam değil.

Kasadaki sıcak havayı daha hızlı tahliye edersen belki biraz etki edebilir. ( üste içerden dışarı üfleyen fanlar)
Ama bence gereksiz. Ona bakarsan oyun oynarken ekran kartın 65-75 derecelere çıkıyor. Gidip ekran kartına elini değmiyorsun... kasanın yanındaki zaten ısıya dayanıklı cam, öyle normal cam değil.
anladım cevap veren herkese teşekkürler

Üste egzoz fana yakın olacak şekilde ikinci bir tahliye fanı tak dediğin sorun için baya etkisi oluyor. Yine de camın buz gibi olmasını bekleme yani 😀
camın sağ tarafı buz gibi en alt kısmıda buz gibi sadece o işretli kısım yukarıdan aşağıya çok sıcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa birazda artık küçük gelmeye başladı gibi sanki

Bu durum çözmeni gerektiren bir unsur değil ki ekran kartın sıcak havasını tahliyeyi oraya dogru yapıyor doğal olarak ısınır.
ekran kartı cama çok yakın zaten onunda etkisi var galiba

camın sağ tarafı buz gibi en alt kısmıda buz gibi sadece o işretli kısım yukarıdan aşağıya çok sıcak

kasa birazda artık küçük gelmeye başladı gibi sanki

ekran kartı cama çok yakın zaten onunda etkisi var galiba
Sıcak hava orada sıkışıyor özellikle kule tipi soğutucu takınca daha fazla oluyor bu olay. Üste fan takmak orada biriken ısıyı büyük ölçüde tahliye eder en azından benim sistem için yetiyor sizde o da yetmezse bilemiyorum o zaman kasa değişimi gerekebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri