Yardım 2500tl Gamepad Önerisi

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Bütçe
2500
Selamlar xbox 9. Nesil gamepad kullanıyorum arkadaşıma da gamepad alıcaz oyun olarak forza 5,god of war, spider-man 2,ghost of tsushima ve ilerde fc26 alıo oynayabilir ne önerebilirsiniz xbox alınır mı o fiyatlara yoksa başka hangi gamepadlerden alabiliriz ?

pc için xbox'dan daha iyisi yok düşünmeden aldır. Tek sıkıntısı xbox kolunun pili bence. Ben kabloyla kullanıyorum. Arkadaşının konfor alanına bağlı. pille de kullanırsın doldurulabilir pil alırsın en kötü. Ama ben uğraşmadım direk 2M kablo aldım usb c to a onunla kullanıyorum

Atk nın gamepad i var onu alabilirsin.

pc için xbox'dan daha iyisi yok düşünmeden aldır. Tek sıkıntısı xbox kolunun pili bence. Ben kabloyla kullanıyorum. Arkadaşının konfor alanına bağlı. pille de kullanırsın doldurulabilir pil alırsın en kötü. Ama ben uğraşmadım direk 2M kablo aldım usb c to a onunla kullanıyorum
Ben çok memnunum ama bazı insanlar xbox alınmaz diyorlar öyle mi sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atk nın gamepad i var onu alabilirsin.
Link atma şansınız var mı xboxdan daha iyi midir

tabii ki de hayır kim diyor abi xbox alınmaz diye. hahahahah.

Bende kullanıyorum bal gibide alinir

tabii ki de hayır kim diyor abi xbox alınmaz diye. hahahahah.
Ben diyorum. Pc için çok daha mantıklı seçenekler var. Üstünde xbox logosu var diye 1 seneye drift yapacak kol alınmaz

Biraz daha çıkabilirseniz gamesir supernova almanızı öneririm

Ben diyorum. Pc için çok daha mantıklı seçenekler var. Üstünde xbox logosu var diye 1 seneye drift yapacak kol alınmaz
2-3 senedir kullanıyorum daha tık sıkıntısı yok bana da saçma geliyor şu xbox alınmaz diyen insanlar

Biraz daha çıkabilirseniz gamesir supernova almanızı öneririm
imza müko. Valla bende sıkıntı yok 1 yılı geçkindir kullanıyorum ki garantili değil mi bu meret veririz yenisini yollar microsoft garantili sonuçta

Alınır hocam. Bende kullanıyorum. Fifa oynamama rağmen 2 3 yıldır gidiyor kol. Sadece şuan hall effect gamepadler çıktığı için onları almak daha mantıklı. Wraith üzerinden shooter 3 falan alınabilir.

2-3 senedir kullanıyorum daha tık sıkıntısı yok bana da saçma geliyor şu xbox alınmaz diyen insanlar
Stickler drift yapmasa ekstra masrafları var. Şarj edilebilir ekstra pil, masaüstüyse bt adaptörü, bt kullanmak istemezseniz 2.4g dongle. 3. Parti ve genelde daha kaliteli olan bu ürünlerde hem dahili batarya hem dongle mevcut. Üstüne şarj standı da geliyor artık çoğu üründe ki şarja takma zahmetinden de kurtarıyor. 13-14 adet gamepad kullandım ve test ettim. Hepsi bilindik markaların kolları ve bunların arasında xbox/dualsense de var. Aralarında en beğenmediğim kol pc tarafında xbox oldu. Onun yerine kablo ile kullanılan xbox lisanslı kolları tercih ediyorum her türlü

Alınır hocam. Bende kullanıyorum. Fifa oynamama rağmen 2 3 yıldır gidiyor kol. Sadece şuan hall effect gamepadler çıktığı için onları almak daha mantıklı. Wraith üzerinden shooter 3 falan alınabilir.
Hall effect ne oluyor tam olarak hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri