sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 630
aynen çalip evinize 1000 pizza solicemTakip kodunu öğrenip kargonu çalacak sakın atma.
aynen çalip evinize 1000 pizza solicemTakip kodunu öğrenip kargonu çalacak sakın atma.
Ciddi mi söylüyorsun bunu?Takip kodunu öğrenip kargonu çalacak sakın atma.
Yani sende gümrükten geçirelim falan çok saçma şeyler söylemiyor değilsin. Sanki gümrüğün en üst yetkilisi diyecek bu arkadaşın kargosunu geçirinaynen çalip evinize 1000 pizza solicem
ya kanki beni taniyan tanir bu forumda şuan 70 80 kişi en az bana takip kodunu attim herkesede yeterince yardimci oldugumu dusunuyorumCiddi mi söylüyorsun bunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani sende gümrükten geçirelim falan çok saçma şeyler söylemiyor değilsin. Sanki gümrüğün en üst yetkilisi diyecek bu arkadaşın kargosunu geçirin![]()
Aldın denedin ne oldu anlamadım o kısmı.Gümrük müşaviri arkadaşıma baktırdığımda ürünün gümrüğe takıldığını ya gümrüğe terk etmemiz gerektiğini ya da müşavir işlemleri için en az 15 bin para harcanması gerektiği bu sebeple mantıklı olmadığı bilgisini vereyim ben saldım denedik olmadı nasip değilmiş gümrük politikaları bu şekilde iken temu ya aliexpress harici direkt anlaşmalı kurumlar harici riske girmemek lazım
illa bir kanıt mi atiyim böyle olan 15 sipariste atarım ugrasmak istemiyorum tanidıgım olmasa tr ye gelip ayni gün gümruge girip aynı gün gümrükten çıkıp kargoya verilen bir örnegi varmi acaba :dCiddi mi söylüyorsun bunu?
Yani sende gümrükten geçirelim falan çok saçma şeyler söylemiyor değilsin. Sanki gümrüğün en üst yetkilisi diyecek bu arkadaşın kargosunu geçirin![]()
Yani zaten bunu ben atmıştım.illa bir kanıt mi atiyim böyle olan 15 sipariste atarım ugrasmak istemiyorum tanidıgım olmasa tr ye gelip ayni gün gümruge girip aynı gün gümrükten çıkıp kargoya verilen bir örnegi varmi acaba :d
neyi sen atmistin hocam ?Yani zaten bunu ben atmıştım.
Tahminince ne zaman gelir söyle o zaman.
Boşverin size atmamıştım. Tahminince ne zaman uçak türkiye ye gelir?neyi sen atmistin hocam ?
ssmi sildin inbound mu son asamaBoşverin size atmamıştım. Tahminince ne zaman uçak türkiye ye gelir?
whatgeekse yaz iadeni alArkadaşlar ürünüm 27 sinden beri gümrükte bekliyor. Yunexpress ile whatgeek'den gönderildi. Ne yapmam gerekiyor?
neyse ss silmis ne degisiksiniz la calmicaz kodunuzu 6 güne gelir elinde olur iyi gunler (gumruk islemleri dahil )Boşverin size atmamıştım. Tahminince ne zaman uçak türkiye ye gelir?
Pardonssmi sildin inbound mu son asama