❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ciddi mi söylüyorsun bunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani sende gümrükten geçirelim falan çok saçma şeyler söylemiyor değilsin. Sanki gümrüğün en üst yetkilisi diyecek bu arkadaşın kargosunu geçirin 😃
ya kanki beni taniyan tanir bu forumda şuan 70 80 kişi en az bana takip kodunu attim herkesede yeterince yardimci oldugumu dusunuyorum

Gümrük müşaviri arkadaşıma baktırdığımda ürünün gümrüğe takıldığını ya gümrüğe terk etmemiz gerektiğini ya da müşavir işlemleri için en az 15 bin para harcanması gerektiği bu sebeple mantıklı olmadığı bilgisini vereyim ben saldım denedik olmadı nasip değilmiş gümrük politikaları bu şekilde iken temu ya aliexpress harici direkt anlaşmalı kurumlar harici riske girmemek lazım

Gümrük müşaviri arkadaşıma baktırdığımda ürünün gümrüğe takıldığını ya gümrüğe terk etmemiz gerektiğini ya da müşavir işlemleri için en az 15 bin para harcanması gerektiği bu sebeple mantıklı olmadığı bilgisini vereyim ben saldım denedik olmadı nasip değilmiş gümrük politikaları bu şekilde iken temu ya aliexpress harici direkt anlaşmalı kurumlar harici riske girmemek lazım
Aldın denedin ne oldu anlamadım o kısmı.

Ciddi mi söylüyorsun bunu?

Yani sende gümrükten geçirelim falan çok saçma şeyler söylemiyor değilsin. Sanki gümrüğün en üst yetkilisi diyecek bu arkadaşın kargosunu geçirin 😃
illa bir kanıt mi atiyim böyle olan 15 sipariste atarım ugrasmak istemiyorum tanidıgım olmasa tr ye gelip ayni gün gümruge girip aynı gün gümrükten çıkıp kargoya verilen bir örnegi varmi acaba :d

Ekler

• Screenshot_20250710_162205_Gallery.webp
    Screenshot_20250710_162205_Gallery.webp
    63.9 KB · Hit: 66
  • Screenshot_20250710_162202_Gallery.webp
    Screenshot_20250710_162202_Gallery.webp
    69.8 KB · Hit: 69
illa bir kanıt mi atiyim böyle olan 15 sipariste atarım ugrasmak istemiyorum tanidıgım olmasa tr ye gelip ayni gün gümruge girip aynı gün gümrükten çıkıp kargoya verilen bir örnegi varmi acaba :d
Yani zaten bunu ben atmıştım.

Tahminince ne zaman gelir söyle o zaman.

Arkadaşlar ürünüm 27 sinden beri gümrükte bekliyor. Yunexpress ile whatgeek'den gönderildi. Ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar ürünüm 27 sinden beri gümrükte bekliyor. Yunexpress ile whatgeek'den gönderildi. Ne yapmam gerekiyor?
whatgeekse yaz iadeni al

Boşverin size atmamıştım. Tahminince ne zaman uçak türkiye ye gelir?
neyse ss silmis ne degisiksiniz la calmicaz kodunuzu 6 güne gelir elinde olur iyi gunler (gumruk islemleri dahil )

Geri