Merhaba arkadaşlar. 4 temmuz günü indirimden gamegaraj üzerinden Palit Gamerock 5070 Ti satın aldım. Ürün gelir gelmez video desteği ile ürünü detaylı bir şekilde açtım inceledim. Ürünün jelatinleri üzerinde değildi ve parmak izleriyle beraber çizikler mevcuttu. Gamegarajın maili üzerinden outlet ürünü gönderdiklerini onaylayıp geri kargolamamı istediler. İsteklerini yerine getirdim ve ürünü kargoladım. Ürün ellerine ulaştığında bana kullanılmamış 0 bir ürün göndereceklerini böyle bir şey yaşadığım için özürlerini ilettiler. Bunda bir problem yok. Asıl problem son attıkları mailde başlıyor. Mailde yeni gönderecekleri ürünün kutusunu açıp ekran kartını poşetinden çıkarıp (sarı etiketi sökmüşler) bu ürünün üzerinde jelatin mevcuttur. Tekrar aynı şeyi yaşamamanız için kontrol edilmiştir tarzı mail attılar. Şimdi gelelim bu sürece. Tüketici sizden 0 ürün alıyor pahalı bir markayı. Siz outlet gönderiyorsunuz. Tüketici size ürünü geri gönderiyor. Siz tüketiciye 0 ürün göndereceğinizi beyan edip göndereceğiniz ürünün kutusunu açıp ekran kartının jelatin fotoğrafını çekiyorsunuz. Teorik olarak ürün yine açılmış oluyor. Gerçekten diyecek herhangi bir şey bulunamıyor artık bu ülkenin satıcılarında. @Abdullah Hacıgül sizlerin tüketici yanında olduğunu bildiğim için sürece bir göz atmanızı istiyorum. Burada ilerlemeyi nasıl yapalım. Teşekkür ederim. Mail görsellerini atıyorum.