Kratos2008
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,172
- Bütçe
- 4000
Beyler hyper x cloud 3 düşünüyomda daha iyisi varmıdır bu fiyatlara mikrofona ihtiyacım yok ayrı kullanıyom oyun için olcak kablolu kablosuz farketmez
yok sanırım bu fiyatlarda daha iyisi dediklerim kablolu versiyonlar için geçerli , üstüne 1k daha koyarım diyorsan nova5 var.Beyler hyper x cloud 3 düşünüyomda daha iyisi varmıdır bu fiyatlara mikrofona ihtiyacım yok ayrı kullanıyom oyun için olcak kablolu kablosuz farketmez
cloud 3 le 2 nin ne farkı var tam olarakyok sanırım bu fiyatlarda daha iyisi dediklerim kablolu versiyonlar için geçerli , üstüne 1k daha koyarım diyorsan nova5 var.
hocam cloud 3 nasıl peki yeterlimiyok sanırım bu fiyatlarda daha iyisi dediklerim kablolu versiyonlar için geçerli , üstüne 1k daha koyarım diyorsan nova5 var.
aralarında çok bir fark yok hatta c2 nin daha iyi olduğunu söyleyenler de vardı fakat emin değilim o yüzden c3 aldım ben memnunum.cloud 3 le 2 nin ne farkı var tam olarak
ben de cloud 3 kullanıyorum ses kalitesini driverini kurup ayarlamanız lazım her kulaklık gibi sizin kullandığınız kablosuz muydu ?Cloud 3 ü 3200 TL ye alıp 1 ay sonra aynı fiyata satmıştım.Gerçekten parasını hak etmeyen bir kulaklık.Kronik sorunu çok fazla,ses kalitesi verdiginiz paraya degmiyor.Eğer aradığınız şey konfor ve uzun şarj süresiyse alın.
Haberin olsun viliyorsundur belki onun bircok ayari var bende almistim bu belirli ayarlari yapamssan kulakliktan ses hic kasilmiyor bu yuzden iade ettim haberiniz olsunBeyler hyper x cloud 3 düşünüyomda daha iyisi varmıdır bu fiyatlara mikrofona ihtiyacım yok ayrı kullanıyom oyun için olcak kablolu kablosuz farketmez
zormu ayarlamak okadarben de cloud 3 kullanıyorum ses kalitesini driverini kurup ayarlamanız lazım her kulaklık gibi sizin kullandığınız kablosuz muydu ?
benim dedim kablolu olan agaben de cloud 3 kullanıyorum ses kalitesini driverini kurup ayarlamanız lazım her kulaklık gibi sizin kullandığınız kablosuz muydu ?
fiyat farkına değermi kiaralarında çok bir fark yok hatta c2 nin daha iyi olduğunu söyleyenler de vardı fakat emin değilim o yüzden c3 aldım ben memnunum.
kronik derken nası yaniCloud 3 ü 3200 TL ye alıp 1 ay sonra aynı fiyata satmıştım.Gerçekten parasını hak etmeyen bir kulaklık.Kronik sorunu çok fazla,ses kalitesi verdiginiz paraya degmiyor.Eğer aradığınız şey konfor ve uzun şarj süresiyse alın.
işte fiyat farkına değecek bir şey göremedim ben c3'ün mikrofonu bir tık daha iyi idi o yüzden bir tık işime geldi ve hayır ayarı zor değil driverini indirip kulağına hoş gelecek şekilde ekolayzer ayarı yapıyorsun bu kadar.zormu ayarlamak okadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim dedim kablolu olan aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat farkına değermi ki
müzik performansı için çok beklentiye girme eğer çok beklentiye girmezsem memnun ederaga bende eskiden blackshark v2x vardı ondan iyi midir? bu cloud 3 bide bası falanda vardır dimi yani muzıkte dınlerım