Öneri Kulaklık Önerisi Oyun İçin

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,172
Bütçe
4000
Beyler hyper x cloud 3 düşünüyomda daha iyisi varmıdır bu fiyatlara mikrofona ihtiyacım yok ayrı kullanıyom oyun için olcak kablolu kablosuz farketmez

Beyler hyper x cloud 3 düşünüyomda daha iyisi varmıdır bu fiyatlara mikrofona ihtiyacım yok ayrı kullanıyom oyun için olcak kablolu kablosuz farketmez
yok sanırım bu fiyatlarda daha iyisi dediklerim kablolu versiyonlar için geçerli , üstüne 1k daha koyarım diyorsan nova5 var.

yok sanırım bu fiyatlarda daha iyisi dediklerim kablolu versiyonlar için geçerli , üstüne 1k daha koyarım diyorsan nova5 var.
cloud 3 le 2 nin ne farkı var tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cloud 3 nasıl peki yeterlimi

Cloud 3 ü 3200 TL ye alıp 1 ay sonra aynı fiyata satmıştım.Gerçekten parasını hak etmeyen bir kulaklık.Kronik sorunu çok fazla,ses kalitesi verdiginiz paraya degmiyor.Eğer aradığınız şey konfor ve uzun şarj süresiyse alın.

Cloud 3 ü 3200 TL ye alıp 1 ay sonra aynı fiyata satmıştım.Gerçekten parasını hak etmeyen bir kulaklık.Kronik sorunu çok fazla,ses kalitesi verdiginiz paraya degmiyor.Eğer aradığınız şey konfor ve uzun şarj süresiyse alın.
ben de cloud 3 kullanıyorum ses kalitesini driverini kurup ayarlamanız lazım her kulaklık gibi sizin kullandığınız kablosuz muydu ?

Haberin olsun viliyorsundur belki onun bircok ayari var bende almistim bu belirli ayarlari yapamssan kulakliktan ses hic kasilmiyor bu yuzden iade ettim haberiniz olsun

ben de cloud 3 kullanıyorum ses kalitesini driverini kurup ayarlamanız lazım her kulaklık gibi sizin kullandığınız kablosuz muydu ?
zormu ayarlamak okadar

benim dedim kablolu olan aga

aralarında çok bir fark yok hatta c2 nin daha iyi olduğunu söyleyenler de vardı fakat emin değilim o yüzden c3 aldım ben memnunum.
fiyat farkına değermi ki

Cloud 3 Amazon'dan alınıp denenebilir.

kronik derken nası yani

zormu ayarlamak okadar

benim dedim kablolu olan aga

fiyat farkına değermi ki
işte fiyat farkına değecek bir şey göremedim ben c3'ün mikrofonu bir tık daha iyi idi o yüzden bir tık işime geldi ve hayır ayarı zor değil driverini indirip kulağına hoş gelecek şekilde ekolayzer ayarı yapıyorsun bu kadar.

aga bende eskiden blackshark v2x vardı ondan iyi midir? bu cloud 3 bide bası falanda vardır dimi yani muzıkte dınlerım

aga bende eskiden blackshark v2x vardı ondan iyi midir? bu cloud 3 bide bası falanda vardır dimi yani muzıkte dınlerım
müzik performansı için çok beklentiye girme eğer çok beklentiye girmezsem memnun eder :D beni etti şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,124
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri