Ben profesyonel cs oynuyorum tüm ekipmanlarım iyi ama kulaklığım kötü bu yüzden sorunlar yaşıyorum güzel bir kulaklık almak istiyorum max 3000 tl bütçem var sizce bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım?
g435 hakkında tonlarca şikayet okudum forumda olsun redditte olsun zamanında bende alacaktım vazgeçtim üste koyup cloud 3 wireless aldımBen profesyonel cs oynuyorum tüm ekipmanlarım iyi ama kulaklığım kötü bu yüzden sorunlar yaşıyorum güzel bir kulaklık almak istiyorum max 3000 tl bütçem var sizce bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım?
Teşekkür ederim zaten pc de kablosuz olmasının pek bir anlamı yok telefon olsa neyseCloud 3 daha iyi, G435 çok daha altta kalıyor.
Cloud 3 aldınız sanırım deneyiminiz nasılTeşekkür ederim zaten pc de kablosuz olmasının pek bir anlamı yok telefon olsa neyse
Bende wireless modeli var çok memnunum çok konforluCloud 3 aldınız sanırım deneyiminiz nasıl
tabii ki kablosuzun konforu farklıda 2 bin tl oynuyor aralarında kablolu tercih edicem ay sonu taksite bağlarız artıkBende wireless modeli var çok memnunum çok konforlu