Ryzen 5 7500f kötü soğutucu ile soğur mu

uzun bir süre tabi ama ben olsam sorun etmezdim. sağlam gelsin de :) gelince video çekerek aç ve getiren kuryeye hassas ve pahalı bir ürün olduğunu gerekirse lütfen tutanak tutmasını söylemeyi unutma hocam. (y)
Hocam ilk power sonra Ram değiştirecem bilgisayardan da baya anlıyorsunuz gibi yardımcı olurmusunuz sizce hangi power almalıyım ?

Hocam ilk power sonra Ram değiştirecem bilgisayardan da baya anlıyorsunuz gibi yardımcı olurmusunuz sizce hangi power almalıyım ?
hocam unutmazsam akşam bakacağım siz gene de bir konu açın yardımcı olur arkadaşlarda

Hocam sistem geldi gayet iyi ama fanı çok sesli kasanın nasıl kısabilirim hiçbir fikrim de yok açıkçası
hocam siz power diyordunuz ona bakacağım
güç kaynağı olarak
1
https://www.akakce.com/power-supply...8T7z_7vdNZk2zLZ2wa40WY8DPFpw3_MhoCDasQAvD_BwE
2
3
bunları önerebilirim :)
Hocam sistem geldi gayet iyi ama fanı çok sesli kasanın nasıl kısabilirim hiçbir fikrim de yok açıkçası
bios ekranından fana sıcaklık eğrisi ayarı yapabilirsiniz youtubeda falan olması lazım. 8 cm lik fan olduğu için işlemci üstünde yüksek rpm'li çalışıyor. bu da gürültü yapar. Bu konuda size yetebilir demiştim. ama diğer arkadaşların da önerdiği hatta forum sahibi abdullah beyin de 12 cmlik fanlar daha sessiz çalışabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri