🔥İndirim 53k 9600x 9070xt li sistem

VeV1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
450
Çok beğendim f/p bulduğum bir sistem indirim bitince güncellerim kontrol etmeye çalışırım

Murat gamsız YouTube da detaylı inceleyip paylaşmış

Taksit olsa arkadaşa aldıracaktım.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
bir ürün hakkında eleştiri yaparken
çoğunlukla
şunu yükselt bunu değiştir şunu yükseltirsen daha iyi olur deriz
bunun sonu yok aslında

LAKİN 50K ÜSTÜ BİR CİHAZA KISACAKSAK YİNE ANAKARTTAN KISALIM OK DE MOSFET SOĞUTMASI BİLE OLMAYAN ANAKART KOYMAZSIN ARKADAŞ
demekten de geçemiyorum

tek slot 16 gb ram yapmışlar. kesinlikle cift 16 hakediyor tek - bu denilebilir

• Beğen
tebilon sistemin anakartı hoşuma gitmiyor
anakartı yükselteyim desem fiyat farkı çok
sadece rami 2x16 yapsam 55186 tl yapıyor (5600/36)
bu gün gaming gecesi var
şu anki halini kesinlikle uygun fiyat demiyorum

resimdeki sistemi güncelledim
anakart üst seviye mi elbetteki değil
2x16 6000/30 ram var
daha iyi bir soğutucu var
misal bu ürün gaming gecesinde 5000 tl düşerse (muadil bir ürün de düşebilir)
bunu almak daha mantıklı geliyor bana

1752235652451.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek slot 16 gb ram yapmışlar. kesinlikle cift 16 hakediyor tek - bu denilebilir
kesinlikle çift slotu haketmesi ayrı bir durum
özelleştirme seçeneğinde uygun fiyata ekleniyorsa ayrı bir mevzu

şimdi sana şunu sorayım

aynı paraya daha iyi anakartlı ve daha iyi soğutuculu sistem aldın 1 kuruş paran da kalmadı rami yükseltmek için
aynı paraya anakart soğurucu eski halinde kaldı ama ramleri 2x16 yaptın yine 1 kuruş paran kalmadı

hangisi daha iyi
3-5 gün sonra 1 ay sonra ram bütçesini oluşturma ihtimalin daha yüksek
şahsi olarak kendi ekonomik hayatına göre değil genel bir değerlendirme yap

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE 2X16 HAKEDİYOR EVET
AMA
seçeneklerde uygun fiyata yükseltme varsa
bu kişinin seçimine de bırakılabililr

ama bazen çakallık yapılıyor
tek 16 da bırakılıyor ramin perakende fiyatı 2000
2x16 yapacağın zaman 2700-3000 isteniyor
işte o çakallık

• Beğen
bir ürün hakkında eleştiri yaparken
çoğunlukla
şunu yükselt bunu değiştir şunu yükseltirsen daha iyi olur deriz
bunun sonu yok aslında

LAKİN 50K ÜSTÜ BİR CİHAZA KISACAKSAK YİNE ANAKARTTAN KISALIM OK DE MOSFET SOĞUTMASI BİLE OLMAYAN ANAKART KOYMAZSIN ARKADAŞ
demekten de geçemiyorum
Evet keşke daha iyi bir anakart olsa en azından çift m2 ssd girişi falan olsa ama sistem muadillerine göre uygun fiyatlı anakart GIGABYTE B650M D3HP AX ile değişilse bile hala uygun fiyatlı diyebilirim. o zaman tabi 55.720TL oluyor :')

Evet keşke daha iyi bir anakart olsa en azından çift m2 ssd girişi falan olsa ama sistem muadillerine göre uygun fiyatlı anakart GIGABYTE B650M D3HP AX ile değişilse bile hala uygun fiyatlı diyebilirim. o zaman tabi 55.720TL oluyor :')
anakartı yükselt rami de yükselt 58k
çok çok cazip değil bence

ve artıık şu firmalar

ramleri standarta oturtması lazım

nasıl kısa bir sürede ddr4 kanadında 3200/16 yı standart hale getirdiler ise
6000/30 min standart olmalı

5600/36 lar 6000/38 ler bunlardan vazgeçmeli artık firmalar

Şu an piyasadaki en ucuz 9070xt ekran kartı fiyatı 31750
şu an piyasadaki en ucuz 5070 ti ekran kartı fiyatı 41700
10k fiyat farkı var

9070xt sistemin anakartını özelleştirdiğimizde
ramleri 2x16 5600/36 yaptığımızda 58k tutuyor

şu sistem 63385 tl

aslında güezl bir kule tipi olsa fiyat 1000 tl daha düşecek
kule tipi yok 120 lik sıvı soğutma var 120 lik sıvı soğutma koymak istemediğim için 240 lık sıvı soğutma koydum
isteyen 120 liğe döner fiyatı düşürür 1000 tl

iki ürün arasındaki fiyat farkı 5350 tl
birinde 9070xt birinde 5070 ti
perakendede en ucuz modelleri arasında 10k fiyat farkı olan ürünler

gücü yeter yetmez orası ayrı mevzu

buna bakaraktan 70k ya toplayacağın bir ürün en pahlı ürün görünse de belki fiyat performans değerlendirmesinde en iyi ürün çıkar orası da ayrı mevzu
ama 58k verdim 5300 daha verebilirim diyen biri için misal bu sistem çok daha fiyat performans bir sistem
1752236536552.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Rezalet sistem. Her ürün neredeyse piyasadaki en kötü parça. Özelleştirme de yok. Bunun nesini beğendin.

Rezalet sistem. Her ürün neredeyse piyasadaki en kötü parça. Özelleştirme de yok. Bunun nesini beğendin.
Öyle mi diyorsunuz ya gerçekten :uzgunpeepo: muadili sistemlere bakıyordum da daha pahalı. Özelleştirme var ama kısıtlı tabi. Muadili bir sistem önerebilir misiniz? ben bulabildiğim bir kaç tane atayım 1. sistem linki (9600x) 65k 2. sistem linki 7500f (56k) 3. sistem linki 7500f (58k) 4. sistem linki 7800x3d (65k) (9700x özelleştirmesi ile -1871 lira. 5. sistem linki 9700x (68K) (9600x özelleştirmesi ile -2665 tl ''65,3K)

Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Bence sizin görüşünüze ''rezalet sistem'' yorumunuza göre hala çok mantıklı Başka bir sistem önerirseniz alıcıların işine yarar umarım. 👍

Edit sinerji, vatan, itopya, ( falan zaten bakmamıştım tekrar baktım bakmamamın sebebi haklıymış :D Gene saçma sapan fiyatlara saçma sapan sistemler koyuyorlar) gamegaraj,(burası bu aralar makul sayılır) pckolik, creature game store, teknobiyotik vs baktım. Gene buna göre bundan daha az rezalet bir 9070xt'li hazır sistem bulamadım. Siz bulursanız paylaşın lütfen :)

Son düzenleme:
Öyle mi diyorsunuz ya gerçekten :uzgunpeepo: muadili sistemlere bakıyordum da daha pahalı. Özelleştirme var ama kısıtlı tabi. Muadili bir sistem önerebilir misiniz? ben bulabildiğim bir kaç tane atayım 1. sistem linki (9600x) 65k 2. sistem linki 7500f (56k) 3. sistem linki 7500f (58k) 4. sistem linki 7800x3d (65k) (9700x özelleştirmesi ile -1871 lira. 5. sistem linki 9700x (68K) (9600x özelleştirmesi ile -2665 tl ''65,3K)

Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Bence sizin görüşünüze ''rezalet sistem'' yorumunuza göre hala çok mantıklı Başka bir sistem önerirseniz alıcıların işine yarar umarım. 👍

Edit sinerji, vatan, itopya, ( falan zaten bakmamıştım tekrar baktım bakmamamın sebebi haklıymış :D Gene saçma sapan fiyatlara saçma sapan sistemler koyuyorlar) gamegaraj,(burası bu aralar makul sayılır) pckolik, creature game store, teknobiyotik vs baktım. Gene buna göre bundan daha az rezalet hazır sistem bulamadım. Siz bulursanız paylaşın lütfen :)
gidip pahalısını seçmek isterseniz pahalısını bulursunuz
attığınız ikinci sistemde tuf serisi ekran kartı var
o fark verilir verilmez ayrı konu fakat tuf serisi ekran kartlarının fiyat farkını biliyoruz

ayrıca piyasayı araştırırken bazen cuma günleri incehesap fiyatına bakmak mantıklı olmayabililr
bazı ürünlerin fiyatı yükselebiliyor cuma günü

sebep
ürünün piyasa değeri 10k dır
gaming gecesinde 8.5k ya düşecektir
güzel indirim
ama bu indirimi daha da cazip göstermek için cuma sabahtan öğleden itibaren bu ürünlerin fiyatı 11.5k ya çıkarılabilir

yani 11500 den 8500 a düştü algısı oluşturulabilir
yine indirim var mı var bu kadar değil

bu yüzden cuma günleri çok emin olmadığınız ürünlere bakmak çok mantıklı olmayabilir

ilk sisteme de gelince her sitenin uygun fiyatlı ürünü de var uygun fiyatlı olmayan ürünüde var
örnek olarak aynı siteden 5070ti lı sistem attım size

o fark verilir verilmez ayrı konu fakat tuf serisi ekran kartlarının fiyat farkını biliyoruz

ayrıca piyasayı araştırırken bazen cuma günleri incehesap fiyatına bakmak mantıklı olmayabililr

sebep
güzel indirim
ama bu indirimi daha da cazip göstermek için cuma sabahtan öğleden itibaren bu ürünlerin fiyatı 11.5k ya çıkarılabilir

bu yüzden cuma günleri çok emin olmadığınız ürünlere bakmak çok mantıklı olmayabilir

ilk sisteme de gelince her sitenin uygun fiyatlı ürünü de var uygun fiyatlı olmayan ürünüde var
hangisinde tuf var hocam göremedim pardon? nitro+ var ben mi yanlış görüyorum anlamadım.

sebep
güzel indirim

Hazır sistemin mantığı zaten ellerindeki fazla ürünleri kampanya ile böyle küçük bir kar ile satmak. Bende tek tek toplamaya çalışsam inanın çok daha iyisini toplarım :) Alıcı arkadaşlara yardım için lütfen sizde o değilde bu daha mantıklı olabilir diye sistem paylaşın. Ayrıca diğer sitelere de baktım sadece incehesap üzerinden konuşmuyorum. İncehesapta umarım indirimini yapar o zaman da onu paylaşırız inşallah. :)

hangisinde tuf var hocam göremedim pardon? nitro+ var ben mi yanlış görüyorum anlamadım.
incehesap sistemde tuf var

biraz önce anlattığımı sana bir örnekle anlatayım
kesin demiyorum ama bu ürün gaming gecesinde %99 düşecek bak

ürün ne kadar şu an bu sitede 24k
başka sitelerde kaçtan başlıyor 18 küsur
son 1 aylık süreçte en düşük fiyattan satan mağaza max kaça satmış 19k
ki powercolor ürünlerini genel olarak en uygun fiyattan veren firmalardan biri incehesap iken

bu ürün 19k ya satıldığı dönemde 19k ya satan incehesap değilse bile incehesap bu ürünü 21k ya dahi satmamıştır
burda ne var

gaming gecesi fiyatlandırması için fiyat yükseltmesi var
belki 18999 belki 17999 dan satacak

belki satmayacak ben yanılmış olacam bu üründe %100 demedim zaten çok büyük ihtimal
ama böyle bir strateji var

bu yorumun üzerinden hazır sisteme dönersek
mesela hazır sistemin içindeki ürünler de tekil bazda indirime girecekse
o ürün hem şu an yükseltiliyor
haliyle hazır sistemin içinde olduğu içinde yükseliyor

bu yüzden incehesapta son 2 3 günlük fiyatı konusunda net emin olmadığınız ürünlerin fiyat karşılaştırmalarını cuma fiyatları üzerinden yapmayın

1752239723621.webp

Hazır sistemin mantığı zaten ellerindeki fazla ürünleri kampanya ile böyle küçük bir kar ile satmak. Bende tek tek toplamaya çalışsam inanın çok daha iyisini toplarım :) Alıcı arkadaşlara yardım için lütfen sizde o değilde bu daha mantıklı olabilir diye sistem paylaşın. Ayrıca diğer sitelere de baktım sadece incehesap üzerinden konuşmuyorum. İncehesapta umarım indirimini yapar o zaman da onu paylaşırız inşallah. :)
hepimizin niyeti iyi hocam
size biz de en iyisine en uygun fiyatlardan sahip olalım
ihtiyacı olanlarda bu şekilde sahip olsun diye buralardayız :)

Çok beğendim f/p bulduğum bir sistem indirim bitince güncellerim kontrol etmeye çalışırım

Murat gamsız YouTube da detaylı inceleyip paylaşmış

Özelleştirmeler çok kötü ya

• Üzgün
Geri