Windows11 Pro Key Önerisi

sentinel2

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, en uygun ve güvenilir w11pro key nerden temin edebilirim önereceğiniz satıcılar var mı?

ben jetlisanstan almıştım. önce volume verdiler sonra yazınca değiştirip retail verdiler. internette satılan 5 10tl olan keylerin hepsi volume galiba çok az bir kısmı değişim sağlayıp retail veriyor diye biliyorum

ben jetlisanstan almıştım. önce volume verdiler sonra yazınca değiştirip retail verdiler. internette satılan 5 10tl olan keylerin hepsi volume galiba çok az bir kısmı değişim sağlayıp retail veriyor diye biliyorum
Teşekkürler retail ve volume arasındaki fark nedir

Teşekkürler retail ve volume arasındaki fark nedir
3 tane var hocam retail oem volume. en mantıklısı retail çünkü hem size özel oluyor hem de pc değiştirdikten sonra oemde olduğu gibi gitmiyor. internetten bakın daha iyi anlarsınız ben ayrıntılı bilmiyorum

mak verdikten sonra espirisi yok.
bul bir mak, ara microsoft etkinleştir.
sonra blacklist olsada bul oem/retail gir pc ye olsun pc retail/oem.
bosuna para veriyorsunuz.

mak verdikten sonra espirisi yok.
bul bir mak, ara microsoft etkinleştir.
sonra blacklist olsada bul oem/retail gir pc ye olsun pc retail/oem.
bosuna para veriyorsunuz.
hocam volumeler ortalıkta geziyor da blacklist retail oem zor bulunmuyor mu

mak girdikten sonra herhangi bir oem/retail isterse bloke olsun girince oem/retail oluyor.
satıcılar boyle yapıyor.
mak ın retaile çevrildiğini bilmiyordum tek sıkıntı retail key bulmak o da araştırılınca bulunur heralde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri