Teşekkürler retail ve volume arasındaki fark nedirben jetlisanstan almıştım. önce volume verdiler sonra yazınca değiştirip retail verdiler. internette satılan 5 10tl olan keylerin hepsi volume galiba çok az bir kısmı değişim sağlayıp retail veriyor diye biliyorum
3 tane var hocam retail oem volume. en mantıklısı retail çünkü hem size özel oluyor hem de pc değiştirdikten sonra oemde olduğu gibi gitmiyor. internetten bakın daha iyi anlarsınız ben ayrıntılı bilmiyorumTeşekkürler retail ve volume arasındaki fark nedir
mak verdikten sonra espirisi yok.ben jetlisanstan almıştım. önce volume verdiler sonra yazınca değiştirip retail verdiler. internette satılan 5 10tl olan keylerin hepsi volume galiba çok az bir kısmı değişim sağlayıp retail veriyor diye biliyorum
hocam volumeler ortalıkta geziyor da blacklist retail oem zor bulunmuyor mumak verdikten sonra espirisi yok.
bul bir mak, ara microsoft etkinleştir.
sonra blacklist olsada bul oem/retail gir pc ye olsun pc retail/oem.
bosuna para veriyorsunuz.
mak girdikten sonra herhangi bir oem/retail isterse bloke olsun girince oem/retail oluyor.hocam volumeler ortalıkta geziyor da blacklist retail oem zor bulunmuyor mu
mak ın retaile çevrildiğini bilmiyordum tek sıkıntı retail key bulmak o da araştırılınca bulunur heralde.mak girdikten sonra herhangi bir oem/retail isterse bloke olsun girince oem/retail oluyor.
satıcılar boyle yapıyor.
İstersen atayım. cokca varmak ın retaile çevrildiğini bilmiyordum tek sıkıntı retail key bulmak o da araştırılınca bulunur heralde.
olur hocamİstersen atayım. cokca var
bloke var, aktif yok suan.
ozel mesaj aç.olur hocam