- Reaksiyon skoru
- 880
İşte belki o sistemi toplayıp ya yedek PC yapardın ya ihtiyacı olan birine verirdin ya da al sat işine girerdinSistemim var zaten hocam
İşte belki o sistemi toplayıp ya yedek PC yapardın ya ihtiyacı olan birine verirdin ya da al sat işine girerdinSistemim var zaten hocam
Yaşım gereği girişebileceğim iş değil hocam 17 yaşındayımİşte belki o sistemi toplayıp ya yedek PC yapardın ya ihtiyacı olan birine verirdin ya da al sat işine girerdin
Asimov ak falan vardı sattım en son oynamıyorum sıkıcı geliyor csHocam bence csye başlamalısınız hem oyuna harcadığınız para boşa gitmez hemde zevk alirsiniz ayrıca yatırım yapmış olursunuz
ben kızlara para mı yedir dedim oğlum nerenle okuyorsun mesajlarıpubg mobileda 14k tl harcarsin ama herhangi bir aaa oyuna 60-70 dolar vermek çok koyar değil miben bu kafa yapısını anlamıyorum gereksiz her türlü şeye para harcayıp konu oyuna para vermek olunca ya indirim dışında oyun almaz bizim millet ya da torrente falan yönelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kızlarla konuşup birazda onlara para yedirçok iyi tavsiye bravo. her erkek evladı kızlarla takılmak onlara ilgi vermek zorunda diye bir emir mi aliyorsunuz bi yerden anlamıyorum
düzgün kalan son birkaç kıza lafım yok ama bu devirde seni kullanıp manipüle etmeye calismayacak kız zor bulursunuz söyleyeyim
baba parası olunca tabi kolay harciyorsun, kendin para kazansaydin sırf 2 tane pubgde skin alicam diye o kadar harcamazdin. neyse anan baban düşünsün kardeşim, bir gün asgari ucretle aile gecindirmeye çalışanları anlamanız dileğiyle iyi oyunlar diliyorum
Yok hocam zaten istediğim şeyleri almak icin üst üste geldi bende öyle diyorum bir mekanda veya biryerde 2-3k bayılmakla bu aynı şey sonuctaoyuna para yatırmak bi mekana gidip kahve içmek, bara gidip bira içmek, bilardo salonuna, bowlinge, halı sahaya gitmek ile aynı şey
keyif aldığın, seni eğlendiren ve zamanını iyi harcamanı sağlayan bir şeye para veriyorsun daha ne olsun?
ha gidip "şu skini çıkarmak için 100 tane kutu açayım 4-5 bin lira vereyim" kafasında isen heh işte o biraz saçma ama ne bileyim 200-300 saat yada daha fazla oynadığın oyunlarda bi kaç skin almak yada battlepass almak falan çok saçma değil
reis sen dışarda hiçmi birşeyler içip takılmıyorsun veya en basitinden alkol sigara bunların hepsi parayı çöpe atmak ztn. Oyuna harcamakda benim için aynı seyCs'ye falan yatırsan envanter dizerdin 14k ne demek ya aptallık bu. Üstüne satamıyorsun bir de çöpe attın bütün parayı.
valoya 1 vandal 2 battle pass attım sadece arada tedirgin oluyorum yatırmasamıydım acaba diye.Oyunun saçma olup olmaması değil mevzu hocam. İsteyen 3k ya oyun alır isteyen başka bir oyuna basar. Genel anlamda oyunlara para harcamakran bahsediyorum ben. Ona kalırsa en büyük parayı valoya basmışımdır
Kral ömrümde hikayeli oyun sevdiğimi hatırlamıyorum. Sen kendi gözünden bakıyosun. Bana bedava cyberpunk veya benzeri bir oyun ver indirip oynamam bile. Cocuklugumdan beri fps oyunu oynuyorum valoranttır cs dir. Bu nedenle valoya yada pubga basmam normalvaloya 1 vandal 2 battle pass attım sadece arada tedirgin oluyorum yatırmasamıydım acaba diye.Şimdi de gece pazarına asil karambit geldi 1850 vp'ye alsam mı acaba? Ayrıca bence oyun almakla oyuna para yatırmak aynı şey değil. Oyun almak çok çok daha mantıklı diye düşünüyorum. Mesela pubg mobile gibi bir oyuna 14k atana kadar kaç tane oyun alırdınız. Benim fikrim bu yönde. Ben yatırıyorum fakat ayarında, genellikle oyun alıyorum.
Bunlara çöp diyorsanız hiç konuşmayalım iyi günler.Yok hocam zaten istediğim şeyleri almak icin üst üste geldi bende öyle diyorum bir mekanda veya biryerde 2-3k bayılmakla bu aynı şey sonucta
reis sen dışarda hiçmi birşeyler içip takılmıyorsun veya en basitinden alkol sigara bunların hepsi parayı çöpe atmak ztn. Oyuna harcamakda benim için aynı sey
Bende elim klavye mouse tuttuğundan beri fps aşığıyım. Fakat arada hikayeli oyun molası veriyorum. Hayatıma kalite katıyor. Cs 1.6 ile başladım, half-life, zula, valorant, csgo diye gitti. Şuan güncel olarak valo oynuyorum. Hayatımın en önemli mi dersiniz en değerli mi bilmem ama artık meslek sahibi olmak için çalışmam gerekiyor fakat bırakamıyorum nalet oyunu. Yaz tatilinin de eşliğiyle günde 5-6 saat oynuyorum. Sonra diğer oyunlara geçiyorum tabii boş durmak yok. Aşırı bağımlıyım ne yapacağım bilmiyorum...Kral ömrümde hikayeli oyun sevdiğimi hatırlamıyorum. Sen kendi gözünden bakıyosun. Bana bedava cyberpunk veya benzeri bir oyun ver indirip oynamam bile. Cocuklugumdan beri fps oyunu oynuyorum valoranttır cs dir. Bu nedenle valoya yada pubga basmam normal
Ben denedim gow ve gow ragnarok oynadım oyunları yarısında bıraktım..Bende elim klavye mouse tuttuğundan beri fps aşığıyım. Fakat arada hikayeli oyun molası veriyorum. Hayatıma kalite katıyor. Cs 1.6 ile başladım, half-life, zula, valorant, csgo diye gitti. Şuan güncel olarak valo oynuyorum. Hayatımın en önemli mi dersiniz en değerli mi bilmem ama artık meslek sahibi olmak için çalışmam gerekiyor fakat bırakamıyorum nalet oyunu. Yaz tatilinin de eşliğiyle günde 5-6 saat oynuyorum. Sonra diğer oyunlara geçiyorum tabii boş durmak yok. Aşırı bağımlıyım ne yapacağım bilmiyorum...
Yok hocam parayı veriyor karısmıyorlar. Tabi babam bilse kızar babam sanıyorki ayda 1-2k öyle oyun falan alıyorum sanıyodurReis 14 bin lira ne sen iyice şaşırmışsın sadece mesele pupgda değil arkadaşlar başka oyunda olsa çok anormal anladık durumunuz iyide ailen falanda bi şey demiyomu olm sen napıyosun
PUBG Mobile e para yatıracağına keşke çeyrek altın falan alsaymışın en azından yatırım olurmuş PUBG devri zaten kapandı Youtuber lar PUBG oynamıyor.Beyler yaş 17, pandemi vb derken 13-15 yaşlarım hep pc başında eve tıkılmakla geçtim. Güncel hayatımda spora vb gidiyorum fakat dışarda gezmeyi falan hiç sevmiyorum sürekli oyun oynayabilecek bi kapasite var. Bu nedenle oyunlara sürekli para harcıyorum. Maddi durumumuz iyi olduğu için tabi. Fakat büyük hatamı yapıyorum buladar harcayarak. Dışarı çıkıp para harcamam neredeyse hiç, 4-5 ayda bi avm gider kahve falan içerim arkadaşlarla. Onun harici tek giderim supplement ve oyunlar, acaba abartıyormuyum durumu? Son 2 haftada 14k tl harcamışım pubg mobileye mesela. Normalde bukadar harcamam büyük bi sayı farkındayım. Aylık 4-5k harcıyorum oyunlara ortalama