Yardım 9800x3d için sıvı soğutucu önerisi

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
Yeni toplayacağım sistemde fanlar full lianli olacak. Sıvı soğutucuyu da lianli mi alsam sizce arkadaşlar ? Ne önerirsiniz ?

bütçe ve 420 mm destekliyomu

bütçe ve 420 mm destekliyomu
Bütçe sınırım yok fakat fiyat performans bir şey arıyorum. LCD olmasına gerek yok. Fanlarında rgb olsun. Kasam 420 tam olarak desteklemiyor. Braket falan gerekiyormuş. O yüzden 360 mm sıvı soğutma daha iyi olur benim için.

Buyur hocam lian li hydroshift benimde kasam full lian li sadece alırken lcd li kendi hali ve fan seti olarak al pahalıya patlar ama benimki gibi almamanı öneririm 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki 360s modeli sessizlik ve rgbsiz olan memnunum bu atada pişman olduğum bir durum yok kasa fanlarının rgb si yetiyor anakartta vs de rgb yok

Ekler

• IMG_4059.webp
    IMG_4059.webp
    1 MB · Hit: 24
Buyur hocam lian li hydroshift benimde kasam full lian li sadece alırken lcd li kendi hali ve fan seti olarak al pahalıya patlar ama benimki gibi almamanı öneririm 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki 360s modeli sessizlik ve rgbsiz olan memnunum bu atada pişman olduğum bir durum yok kasa fanlarının rgb si yetiyor anakartta vs de rgb yok
Hocam sisteminiz çok güzel fakat ben LCD'li düşünmüyorum. Gereksiz masraf olacak benim için. O yüzden bunun dışında ne önerirsiniz ?

Normalde bunu düşünüyordum bende. Fakat kasa fanlarım lianli olacağı için tek yazılım üzerinden sıvı soğutucuyu da kontrol ederim lianli sıvı soğutma alırsam. Şunu düşünüyordum ben. Siz ne dersiniz ?

Lian li nin yazılımı süper berbat biçimde haberin olsun uyumsuzluk sorunları olması muhtemel umarım senin sistemde sorun olmaz

siz bilirsiniz ama soğutma konusu olarak radyatör kalınlığı ve kalitesşi fark ediyo bence o fiyata arctic ama sizz bilirsiniz ben önermem

Hocam sisteminiz çok güzel fakat ben LCD'li düşünmüyorum. Gereksiz masraf olacak benim için. O yüzden bunun dışında ne önerirsiniz ?
Sağolun hocam teşekkür ederim bende başta düşünmüyorumda aldıktan sonra baya güzel ve hoş gözükmeye başladı ben önerimi yaptım hocam bu sıvı direkt iskelet olarak satılıyor istediğin fanı takabiliyorsun böyle iskelet vs bulursan değerlendir eğer ki aklında sadece lian li sistem toplamak varsa kasana uygun güzel bir tane performansı iyi sıvı soğutma bul lian li fan al bütçe sorunum yok diyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri