Bütçe sınırım yok fakat fiyat performans bir şey arıyorum. LCD olmasına gerek yok. Fanlarında rgb olsun. Kasam 420 tam olarak desteklemiyor. Braket falan gerekiyormuş. O yüzden 360 mm sıvı soğutma daha iyi olur benim için.bütçe ve 420 mm destekliyomu
Hocam sisteminiz çok güzel fakat ben LCD'li düşünmüyorum. Gereksiz masraf olacak benim için. O yüzden bunun dışında ne önerirsiniz ?Buyur hocam lian li hydroshift benimde kasam full lian li sadece alırken lcd li kendi hali ve fan seti olarak al pahalıya patlar ama benimki gibi almamanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bendeki 360s modeli sessizlik ve rgbsiz olan memnunum bu atada pişman olduğum bir durum yok kasa fanlarının rgb si yetiyor anakartta vs de rgb yok
Hocam sisteminiz çok güzel fakat ben LCD'li düşünmüyorum. Gereksiz masraf olacak benim için. O yüzden bunun dışında ne önerirsiniz ?
Normalde bunu düşünüyordum bende. Fakat kasa fanlarım lianli olacağı için tek yazılım üzerinden sıvı soğutucuyu da kontrol ederim lianli sıvı soğutma alırsam. Şunu düşünüyordum ben. Siz ne dersiniz ?
Sağolun hocam teşekkür ederim bende başta düşünmüyorumda aldıktan sonra baya güzel ve hoş gözükmeye başladı ben önerimi yaptım hocam bu sıvı direkt iskelet olarak satılıyor istediğin fanı takabiliyorsun böyle iskelet vs bulursan değerlendir eğer ki aklında sadece lian li sistem toplamak varsa kasana uygun güzel bir tane performansı iyi sıvı soğutma bul lian li fan al bütçe sorunum yok diyorsunHocam sisteminiz çok güzel fakat ben LCD'li düşünmüyorum. Gereksiz masraf olacak benim için. O yüzden bunun dışında ne önerirsiniz ?
Bunu alacaktım fakat yük altında sesli çalışıyormuş hocam. Lianli sıvı soğutucu öneriniz var mı ?