Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peder dedi biraz idare et taşınalım alırım teyzemler şuan yd da belki onlara parayı atarım alırlar
Kamere performansı daha iyi olsun yapay zeka şeyleri falan daha önemliyse samsung s24fe daha iyi işlemci ve oyun performansı istiyosan poco f7Peder dedi biraz idare et taşınalım alırım teyzemler şuan yd da belki onlara parayı atarım alırlar
Bana uzun ömür lazım zaten tabletten oynuyorumKamere performansı daha iyi olsun yapay zeka şeyleri falan daha önemliyse samsung s24fe daha iyi işlemci ve oyun performansı istiyosan poco f7
İkiside güncelleme alırcak tam sayıları bilmiyorum ama samsung bi tık daha fazla güncelleme alırBana uzun ömür lazım zaten tabletten oynuyorum
Bilgisayara takas geldi nasıl ben pek anlamıyorum ekspertiz tarzında ne yapabilirimiPhone 13 alabilirsin
2.el telefon alınmaz, 32 bine düz 13 al geçBilgisayara takas geldi nasıl ben pek anlamıyorum ekspertiz tarzında ne yapabilirim
Yurt dışı hakkında bilgim yokYd alıcam büyük ihtimalle bildiğiniz yer varmı ist içi
Satınca giderumİstanbulda yd 15 pro veya 15 pro max alabilirsin. Doğu bankta Serhat abiyi bul. Dükkanın adını hatırlamıyorum ama sorarsan tarif ederler. Fiyatlar uygun ama pazarlıksız alma.
S24 fe al iphone cu değilsen daha iyi olurBilgisayara takas geldi nasıl ben pek anlamıyorum ekspertiz tarzında ne yapabilirim