yakupadam23
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
Hocam canlı desteği bulamadım bençözüldü sabah canlı desteğe yazdım ordan hallettiler, sizde yazın
Hocam canlı desteği bulamadım bençözüldü sabah canlı desteğe yazdım ordan hallettiler, sizde yazın
Ekranın sol altındaHocam canlı desteği bulamadım ben
Hocam ben vodafone sanal karta para yüklerken iyzico sanal kartımı giriyorum ama onaylama ekranında sms gelmiyor nasıl çözebilirimÇekme yöntemini de ben ekleyeyim, Burdaki parayı vodafone pay'e çekin, vodafone pay uygulaması aracılığıyla da qr kodla atmlerden çekebiliyorsunuz. Denendi onaylandı.
denedikten sonra beni de bilgilendirsene kral sana zahmetAynı oyun for hesabını kullanıp farklı iyzico hesabıyla 2.razer goldu alsam sorun olur mu öyle yapan var mı
bu kampanya kimlere çıkıyor anlamadımOyunforla sana özel %50 kampanyası nerde anlamadım hiçbir şey
Oyunforla sana özel %50 kampanya diye bir şey yok. 500 lira ilk defa iyzico kullanacaklar için 200 lira oyunfor siparişi içinbu kampanya kimlere çıkıyor anlamadım
ilk alışveriş ve oyunfor kampanyasını biliyorum da arkadaşın attığı kampanyayı ilk defa gördümOyunforla sana özel %50 kampanya diye bir şey yok. 500 lira ilk defa iyzico kullanacaklar için 200 lira oyunfor siparişi için
Attığı ss ilk alışveriş kampanyasıilk alışveriş ve oyunfor kampanyasını biliyorum da arkadaşın attığı kampanyayı ilk defa gördüm
kampanyalar sekmesine basıp aşşağı inince de çıkıyor.OYUNFOR KAMPANYASI GÖZÜKMEYENLER İÇİN:
Uygulamada en aşağıda ortada "Kolai" diye bi yapay zeka sohbeti var. Ona basıp şu cümleyi yazın "ben oyunforda geçerli 1000/200tl kampanyasını arıyorum var mı öyle bişe". Sonra size kampanyayı gösteriyor, katıl diyorsunuz ve bitiyor.
ben böyle keşfettim ikisine de katılabildim