Faceit nedir, ne işe yarar?

kısaca bu fakat tek cs go için değil Clash royale brawl stars Lol Dota bir sürü oyun için ; bir espor sitesi. cs go'da rekabetçi atabileceğiniz ve lig kurabileceğiniz bir sistem. rekabetçi rütbenizi etkilemez. ayrıca buradan atacağınız rekabetçi maçlar sayesinde site içinde puanlar toplayıp cs go itemleri alabilirsiniz.

kısaca bu fakat tek cs go için değil Clash royale brawl stars Lol Dota bir sürü oyun için ; bir espor sitesi. cs go'da rekabetçi atabileceğiniz ve lig kurabileceğiniz bir sistem. rekabetçi rütbenizi etkilemez. ayrıca buradan atacağınız rekabetçi maçlar sayesinde site içinde puanlar toplayıp cs go itemleri alabilirsiniz.

Csgo itemi alabilmek için aynı zamanda ''Faceit Premium'' alıp görevlerini yapmalısınız :)

Faceit cs go oynatan bir sitedir diyebiliriz. İnsanlar (ben de dahil) normal rekabetçide gelen insanlardan sıkıldığı için bu şekilde faceit esea gibi 3.parti uygulamalarla cs go oynar. Faceitte de rankın vardır 1-10.seviye arası cs go'da gerçekten gelişmek istiyorsan faceit oynamalısın. Valveden bağımsız olarak maç oynarsın, rekabetçi rankına etki etmez sadece faceit rankına etki eder. Bayağı bir artısı var:
-Daha zorlu maçlar
-Reportladığında gerçekten sonuç alacağını bilmen
-Anti cheat sistemi mm'den iyidir
-Takım arkadaşları çok toxic gelmez.

Bu arada keleş rankından aşağı ranka sahip olan arkadaşların bulaşmamasını öneririm Faceit'e :D

Bu arada keleş rankından aşağı ranka sahip olan arkadaşların bulaşmamasını öneririm Faceit'e :D
CS GO'daki rankın pek önem arz etmediğini söylemeliyim çünkü toxicler yüzünden bayağı düştüm ve hilelerden adam döne döne midden tek atıyor sence bu cs go rankının adil olduğunumu gösterir ?

CS GO'daki rankın pek önem arz etmediğini söylemeliyim çünkü toxicler yüzünden bayağı düştüm ve hilelerden adam döne döne midden tek atıyor sence bu cs go rankının adil olduğunumu gösterir ?

Kanka bir oyuncunun keleş veya üstü olduğu aiminden belli olur. Ha senin rankın kötüyse Faceit'te çok küfür yersin kötü oynuyorsan.

Kanka bir oyuncunun keleş veya üstü olduğu aiminden belli olur. Ha senin rankın kötüyse Faceit'te çok küfür yersin kötü oynuyorsan.
hayır benim aimimin gayet iyi olduğunu düşünüyorum 60 hZ 10 yıllık bir pc ile bile 25 kill alıyordum 1 yıl önce ama artık fazla çöp oldu cs bende valoranta geçtim.

Geri