Gaziantepteki şubesi değil tek yeri. Millete bozuk şarj aleti göndermiş 2. eli sıfır diye satmış refurbished. Zaten sitedeki fiyattan vermiyor fiyatlar güncel değil diyor. Antepte yaşadığım halde gidip almadım uzakta olsam aklımdan bile geçirmezdim sipariş edeyim diye.Merhabalar telefon alıcam ama güvenemiyorum gaziantepte şubesi var yenilenmiş mi satıyorlar 0 mı bilgisi olan var mı
Önerebileceğiniz Gaziantep’te yurt dışı telefoncu var mıGaziantepteki şubesi değil tek yeri. Millete bozuk şarj aleti göndermiş 2. eli sıfır diye satmış refurbished. Zaten sitedeki fiyattan vermiyor fiyatlar güncel değil diyor. Antepte yaşadığım halde gidip almadım uzakta olsam aklımdan bile geçirmezdim sipariş edeyim diye.
Benim telefoncunun dükkanı Kilis’te Burak Gsm. Eğer elden alacaksan 120km zaten gidip gelmesi bir şey değil. 3 tane aldık biz toplam kuzenlerle 2 tanesi 45ten biri 47den 16pm 256lık martta.Önerebileceğiniz Gaziantep’te yurt dışı telefoncu var mı
Hocam güvenilir mi ben Erzurum’da yaşıyorum sizin aldıklarınızda bi sıkıntı var mı 0 mı yenilenmiş miBenim telefoncunun dükkanı Kilis’te Burak Gsm. Eğer elden alacaksan 120km zaten gidip gelmesi bir şey değil. 3 tane aldık biz toplam kuzenlerle 2 tanesi 45ten biri 47den 16pm 256lık martta.
Ağa ben dükkanda aldım açtım kurulumunu yaptım. Şarj döngüsü 0 ilk açılış tarihi o günün tarihi yazıyordu. 3utoolsa bağladım tüm parçaları orijinaldi. Bence güvenilir de olsa görerek al zaten Burak da mesuliyet almak istemeyeceği için göndereceğini sanmam kargoyla.Hocam güvenilir mi ben Erzurum’da yaşıyorum sizin aldıklarınızda bi sıkıntı var mı 0 mı yenilenmiş mi
Kardeşim ben kendileri ile görüştüm. Sahtekarların önde gidenleri. Daha sonrasında Allah karşıma düzgün bir esnaf çıkardı. İnstagram veya tiktoktan Bakabilirsin. AppleOgz ismi. Yorumlarınada bak. Ben bizzat ofisine gittim. Adam zaten Bulunduğu rezidanstan bile kalitesini belli ediyor. 2 Kuruş fazla para verdim, 5 Saat yol gittim. Yemeğimi yedirdi çayımı içirdi, telefonun yanında hediyelerini verdi. Esnafoğluesnaf anlıyacağın. Babamın oğlu değil ama paran çöpe gitmesin istiyorsan bu adamdan alabilirsin. İnternet siteleride var oradan sipariş edebilirsin. Mahalle telefoncusu değiller yani. Hemde Hemşerimdir ErzurumluMerhabalar telefon alıcam ama güvenemiyorum gaziantepte şubesi var yenilenmiş mi satıyorlar 0 mı bilgisi olan var mı