Türknetin fiber altyapı süreci nasıl işliyor?

1752328775095.webp

Süreç bölgeye ve yoğunluğa göre değişir; hakkınızda hayırlısı olsun. Attığım link üzerinden arasıra kontrol edin. Resimde ki gibi çıktıktan sonra başvurun.

Süreç bölgeye ve yoğunluğa göre değişir; hakkınızda hayırlısı olsun. Attığım link üzerinden arasıra kontrol edin. Resimde ki gibi çıktıktan sonra başvurun.
Türknet gigafiber sorgulamada eğer talep oluşturursanız Hem bilgilendirme yaparız hem de 3 ay %50 indirimli olur diyo bunu yapmam benim bi işime yarar mı acaba sormak istedim kendi sitesinde böyle bir ifade var sanırım

Yakın zamanda bir iş için sokakta yürürken kablo çeken adamlar gördüm ve herhalde elektrikle alakalı bir sorun var falan dedim fakat 1 2 gün sonra bizim sokağa da kablo çekmeye başladılar ve fark ettim ki türknetin fiber kablolarını çekiyorlarmış binadan binaya kabloları çektiler ve binanın içine şansılısınız bu binada fiber internet var yazan bir kutuyu binanın içine montelediler sonrasında başka bir grup zili çaldı ve kutuyla biraz daha uğraştırlar tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama ondan sonra da birisi bir daha gelmedi şu anda altyapı süreci bitti mi ekstra ne yapmaları gerekiyor sadece altyapı sorgulamaya düşmesi için mi beklemem gerekiyor bilmiyorum bazıları da dışarıya da kutu takıyorlar tarzı bir şeyden bahsetmişler bu konuda bir bilgim yok bilen birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum eğer altyapı olursa ben de geçmeyi düşünüyorum çünkü
sefaköydemsin

Hocam bugün apartmanin bütün dairelerine fiber kablo çekildi Kabloyu çeken ekibe sordum 1000 Mbps mi evet dedi 1000/1000 1 haftaya kullanırsınız vs dedi ne diyorsun bu duruma daha kutu ve turuncu kablo çekilmesi apartmana

Ekler

• 4724.webp
    4724.webp
    1.7 MB · Hit: 15
anladım sefaköyde aynı saatlerde çslışma vardı
Burda da çok yeni oldu pazartesi günü yan sokakta çalıştıklarını görmüştüm işte 4 gün falan geçti bizim kutuyu taktıklarından itibaren
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bugün apartmanin bütün dairelerine fiber kablo çekildi Kabloyu çeken ekibe sordum 1000 Mbps mi evet dedi 1000/1000 1 haftaya kullanırsınız vs dedi ne diyorsun bu duruma daha kutu ve turuncu kablo çekilmesi apartmana
Benim kendi tecrübeme göre kutuyu taktıklarından yaklaşık 2 hafta sonra gözüküyormuş türknetin sitesinde

Burda da çok yeni oldu pazartesi günü yan sokakta çalıştıklarını görmüştüm işte 4 gün falan geçti bizim kutuyu taktıklarından itibaren
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kendi tecrübeme göre kutuyu taktıklarından yaklaşık 2 hafta sonra gözüküyormuş türknetin sitesinde
Kabloyu çeken Turktelekom ekibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,085
Üyeler
183,058
Son üye
Thups
Geri