Yardım Odyysey G65B vs ROG XG27ACS

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,074
En çok bu 2 model arasında kaldım. G65b öğrenci indirimiyle 9k ama hiç tanıdık üniye giden yok.
G65bde çok ghosting var deniyor
Xg27acs daha ucuz

Onun yerine g65b daha mantıklı arada 500 lira fark var. Smart TV özelliğini ve konsol desteğini de kullanacam
O monitör 10k bandına düşüyor diye biliyorum 12k bandına üst seviye ipsler varken g65b almak biraz mantıksız va olduğundan dolayı değil 12k edecek bir fiyatı yok 10-11k bandına kral ilah ilan ederim ama bende bunu alacaktım iş vs yapacağım için ips almam gerekiyor 🙁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle 10k bandına düştüğü zaman değerlendirmek lazım bence kendi şahsi fikrim

Ekler

• IMG_4091.webp
    IMG_4091.webp
    91.8 KB · Hit: 28
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
En çok bu 2 model arasında kaldım. G65b öğrenci indirimiyle 9k ama hiç tanıdık üniye giden yok.
Xg27acs daha ucuz
geçen sene eylülde aldım hiçbir sorun yaşamadım ghosting de yok denecek kadar az hissetmiyorsun yani

• Beğen
O monitör 10k bandına düşüyor diye biliyorum 12k bandına üst seviye ipsler varken g65b almak biraz mantıksız va olduğundan dolayı değil 12k edecek bir fiyatı yok 10-11k bandına kral ilah ilan ederim ama bende bunu alacaktım iş vs yapacağım için ips almam gerekiyor 🙁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle 10k bandına düştüğü zaman değerlendirmek lazım bence kendi şahsi fikrim
Fiyatı düşerse g65b alırım
Gaming genden sistem alırsam orada asus rog xg27acs 9800 lira baya ucuz

Fiyatı düşerse g65b alırım
Gaming genden sistem alırsam orada asus rog xg27acs 9800 lira baya ucuz
yani en mantıklısı olarak ama dediğim gibi 12k bandına yakışan bir monitör değil üst seviye ipsler var kendi fiyat bandında bütçe kralı derim direkt hayırlı olsun şimdiden 🙂🫶

• Beğen
yani en mantıklısı olarak ama dediğim gibi 12k bandına yakışan bir monitör değil üst seviye ipsler var kendi fiyat bandında bütçe kralı derim direkt hayırlı olsun şimdiden 🙂🫶
Çoğu IPS'den iyi deniyor VA olmasına rağmen. Kafam çok karışık ne alacam bilmiyom

Xg27acs daha ucuz
Ben de çok araştırdım bu iki modeli, G65B de XG27ACS de cok guzel monitorler, fakat Xg27acs aldığınızda şanssızsanız kaplaması hatalı ürün gelme ihtimali var, mat kaplaması sorunlu üretimlerde monitör açık renklerde sanki elini yağa batırmış da ekranda gezdirmiş gibi görünüyor diyor insanlar, redditde bu monitörü kaplaması hatasız olan ürün gelene kadar 4-5 kere iade edip tekrar sipariş verdiğini söyleyen çok insan var.

Asus sonradan bu problemi XG27ACG modelini çıkararak çözdü. Aynı ürünün yeni modeli. Onun da linkini aşşağı bırakıyorum

• Beğen
Samsung G65b monitör ile normal VA ları kiyaslamaniz o kadar saçma ki. Rtings'i madem kaynak olarak gösterdin , ac bak bakalım G65b nin incelemesine. IPS monitörlerden daha hızlı bir monitör olduğu yazıyor. buradan bakabilirsiniz. her VA aynı değildir. Iyi bir VA > IPS . Nedense insanlarda genel bir yargı var VA monitorlere karşı.
İlk önce şunu anlamanız lazım, ben o mesajda g65b ile alakalı bir şey söylemedim. Çoğu va monitörde ghosting sorunu var, azımsanmayacak düzeyde hemde. En iyilerinden bile olan g65b de bile birazcık var. Üst düzey FPS oyuncusuysan veya sürekli fps oyunları oynuyorsan yine ips alman gerekir. Arkadaş yanlış bilgi verdiği için düzelttim. Bunda bir sakınca yok.

Ayrıca G65b’yi bana anlatmanız ilginç, aylardır forumlarda öneren benim. 3 farklı forumda konusunu açtım.

Hatta abdullah hacıgül video çeksin diye konu bile açtım. İnsanların her va monitörün ghosting sorunlu olduğunu düşünmesinler diye.

Bana rtings’e bakın demek yerine forumdaki monitör konularını açıp bir gözgezdirin.

Birde iyi va>iyi ips diyorsunuz. Zaten ben bununda konusunu açtım? Rehbere bir gözatın.

• Beğen
İlk önce şunu anlamanız lazım, ben o mesajda g65b ile alakalı bir şey söylemedim. Çoğu va monitörde ghosting sorunu var, azımsanmayacak düzeyde hemde. En iyilerinden bile olan g65b de bile birazcık var. Üst düzey FPS oyuncusuysan veya sürekli fps oyunları oynuyorsan yine ips alman gerekir. Arkadaş yanlış bilgi verdiği için düzelttim. Bunda bir sakınca yok.

Ayrıca G65b’yi bana anlatmanız ilginç, aylardır forumlarda öneren benim. 3 farklı forumda konusunu açtım.

Hatta abdullah hacıgül video çeksin diye konu bile açtım. İnsanların her va monitörün ghosting sorunlu olduğunu düşünmesinler diye.

Bana rtings’e bakın demek yerine forumdaki monitör konularını açıp bir gözgezdirin.

Birde iyi va>iyi ips diyorsunuz. Zaten ben bununda konusunu açtım? Rehbere bir gözatın.
fps oyun bol bol oynayan bir insanim. Ipsden , bu monitore gectikten sonra tek bir fark bile olmadi.

• Beğen
fps oyun bol bol oynayan bir insanim. Ipsden , bu monitore gectikten sonra tek bir fark bile olmadi.
Yazdıklarımı okumuyorsun galiba. Koyu renklerde birazcık ghosting var ama normal birinin fark etmeyeceği düzeyde. İps’ten çok daha kötü ghosting sorunlu almayın demedim amaç rekabetçi ise muadil ips monitörler daha iyi dedim. Bir şey söylemeden önce okuyun artık.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,526
Üyeler
192,741
Son üye
akra4142
Geri