Hocam peki xg27acs mi alınmalı g65b miYazdıklarımı okumuyorsun galiba. Koyu renklerde birazcık ghosting var ama normal birinin fark etmeyeceği düzeyde. İps’ten çok daha kötü ghosting sorunlu almayın demedim amaç rekabetçi ise muadil ips monitörler daha iyi dedim. Bir şey söylemeden önce okuyun artık.
G65b daha üst seviye bir model. Muadilleri Asus TUF VG27AQML1A, Msi G274QPX, Gigabyte GS27QXA vb modeller.Hocam peki xg27acs mi alınmalı g65b mi
G65b daha mantıklı olur. Hikayeli oyunların içine dying light serisi, metro serisi, alan wake 2, the last of us serisi, resident evil serisini vs sayarsan siyahlar çok yoğun bu oyunlarda. Haliyle bariz daha iyi gözükecek samsung. Ayrıca rdr2, cyberpunk, ac shadows vb oyunlarda da gece-gündüz döngüsü olduğu için siyah farkı yine hissedilecek. Renk gamutları da yakın olduğu için g65b daha iyi deneyim verir. Ama amac %80 rekabetçi ise tuf almak daha mantıklı olur.Çoğunluk hikayeli oyun için g65b mi alınmalı yazdığın tuf mı
Rekabetçi illaki oynayacam ama ne bilim globale falan kasacak kadar da cs oynayacak biri değilim. 60hz 9 yıllık laptoptan geçecem. 4 yıldır geforce now kullanıyorum büyük sıçrama g65b'de de olur herhaldeG65b daha mantıklı olur. Hikayeli oyunların içine dying light serisi, metro serisi, alan wake 2, the last of us serisi, resident evil serisini vs sayarsan siyahlar çok yoğun bu oyunlarda. Haliyle bariz daha iyi gözükecek samsung. Ayrıca rdr2, cyberpunk, ac shadows vb oyunlarda da gece-gündüz döngüsü olduğu için siyah farkı yine hissedilecek. Renk gamutları da yakın olduğu için g65b daha iyi deneyim verir. Ama amac %80 rekabetçi ise tuf almak daha mantıklı olur.
Yazdıklarına göre senin o minimal ghosting’i anlama imkanın yok. Zaten valorantta immortal ve üstü değilsen tüm gün fps oyunu oynamıyorsan ips’ten farklı hissettirmeyecek. Ama dediğim tarzdaki oyuncular için ips daha mantıklı. Yani fps oyunlarını ciddiye alan kesim için söylüyorum, normal kullanıcı için çok güzel zaten.Rekabetçi illaki oynayacam ama ne bilim globale falan kasacak kadar da cs oynayacak biri değilim. 60hz 9 yıllık laptoptan geçecem. 4 yıldır geforce now kullanıyorum büyük sıçrama g65b'de de olur herhalde
O kadar kötü sıcaktan pili şişti klavyesi çöp şu anda. 102 derece gördüğü cpu da i7 6500uYazdıklarına göre senin o minimal ghosting’i anlama imkanın yok. Zaten valorantta immortal ve üstü değilsen tüm gün fps oyunu oynamıyorsan ips’ten farklı hissettirmeyecek. Ama dediğim tarzdaki oyuncular için ips daha mantıklı. Yani fps oyunlarını ciddiye alan kesim için söylüyorum, normal kullanıcı için çok güzel zaten.
Bu arada 60hz’den sonra çağ atlayacaksın. Elinizdeki laptop da aşırı yavaştır, bayağı güzel bir upgrade olacak.
Ne zaman alıcaksınız? Bayağıdır monitör almayı bekliyorsunuz, merak ettim doğrusu.O kadar kötü sıcaktan pili şişti klavyesi çöp şu anda. 102 derece gördüğü cpu da i7 6500u
YKS açıklandıktan sonra o da en geç 22'sinde açıklanacak. Sistemi de o zaman alacam 9700x 7800x3d 5070ti 9070 xt düşünüyorum hangisi olursaNe zaman alıcaksınız? Bayağıdır monitör almayı bekliyorsunuz, merak ettim doğrusu.
Başka model düşünmeyin bile.max 12-13
Güzel kombinasyon.YKS açıklandıktan sonra o da en geç 22'sinde açıklanacak. Sistemi de o zaman alacam 9700x 7800x3d 5070ti 9070 xt düşünüyorum hangisi olursa
Başka satıcısı olsa keşke birde 27" daha iyi olur benim için