Monitörü alalı 1ay 2ay oldu

Tense

80+
Reaksiyon skoru
0
asus tuf gaming VG249QL3A modelini almıştım yaklaşık 1 ay kullandım bugun monitörde değişik çizgiler çıkmaya başladı oyun içindeveya video izlerdek çok fazla lütfen yardım edin fotoğrafta ismimin üztünde gözüküyor oyun içinde veya boş ekranda sürekli o çizgilerden çıkıyor tütfen yardım edin

Ekler

• IMG20250713150002.webp
    IMG20250713150002.webp
    1.5 MB · Hit: 55
başka bir kasa da dene hala aynıysa garantiye değilse ekran kartın garantiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi girişleri tekrardan çıkarıp tak belki biraz gevşemiştir.
başka bir kasa da dene hala aynıysa garantiye değilse ekran kartın garantiye

kabloları kontrol et elinde varsa başka bir ekran kartıyla dene veya sistemle dene

hata alırken o an pc yi hdmi ile tv ya bağla. aynı hatayı alıyorsan ekran kartın arızalı. tv de sorun görünmüyorsa monitör arızalı. ikisinde de bozukluk görünüyorsa kablolarda sıkıntı var. bunu denemeden önce pc kapalıyken ekran kartın yerine tam oturmuş mu ve kablolar tam takılı mı kontrol et.

asus tuf gaming VG249QL3A modelini almıştım yaklaşık 1 ay kullandım bugun monitörde değişik çizgiler çıkmaya başladı oyun içindeveya video izlerdek çok fazla lütfen yardım edin fotoğrafta ismimin üztünde gözüküyor oyun içinde veya boş ekranda sürekli o çizgilerden çıkıyor tütfen yardım edin
Kablonu kontrol et. Iki tarafinda iyice yerine oturdugundan emin ol. Ayrica, baska bir kablo ile deneme imkanin var ise dene. Eger HDMI kullaniyorsan DP ile dene. Eger DP kullaniyorsan HDMI ile dene.

Asusa olan güven de bitti artık her şeyinde bir problem ekran kartı alırken ucuzunu monitör alırken Çinlisini alıyorum artık olması gereken bu

Geri