🔥İndirim Zoko Amiral Kasa Stokta

Bu bütçede çok iyi hatta bunu alırken corsair 3000d idi galiba arasında gidip gelmiştim bunu aldım thermalright 12 cm fanlar ile değiştirdim sonra gaming gen 14cm geldi ön tarafa 3 adet ondan aldım toplamda 3500tl filan geldi gayet memnunun içi geniş . stok fanlar fena değil ama molex bağlantı hız kontrolü yok alacak olanlara tavsiyem sadece ön tarafa bu fanlardan 3 adet alınırsa daha iyi olur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok az sesi var ama f/p açısından bakarsak alternatifi pek yok genel olarak .
Kasanın her yeri 14cm fan destekliyor mu?

Kasa güzel bizzat kendim kullanıyorum. Memnunum. Sadece arkadaşların dediği gibi fanların mutlaka değiştirilmesini öneririm. Bende değiştirdim komple.

Gerisi F/P üst seviye. Yandan menteşeli açılabilir bir kapağıda var daha ne olsun çok fazla para baymaya gerek yok. Alın geçin. Tavsiyemdir. Ben beyaz modelini aldım. Siz siyah modelini de tercih edebilirsiniz oda çok yakışıklı duruyor.

İyi forumlar.

Ben bu kasayi daha onceden aldim keyfe keder , zokonun bir kasasini dahada almistim ondada fanlar cok kotuydu bu yazdigim yorumum kullanici yorumu fanlarida cfm olcer ile kontrol ettim . Bu fana guzel demek icin gercekten premium yada orta sinifin ustu fan kullanmadigini gosterir . Bu kasaya gectiginizde 12 derece gibi bir sogutma yasadiysaniz bunu ustundeki kalitesiz fanlarindan degil bir onceki kullandiginiz kasayi sorgulamak lazim
Fanlar iyi demedim fanlar kötü değil diyorum bundan önceki kasamda fanlar iyiydi fakat hava akışı kötüydü mesh yerler yetersizdi ama benim için 11-12 derecelik soğutma gayet işimi gördü.

Son düzenleme:
Ben bu kasayi daha onceden aldim keyfe keder , zokonun bir kasasini dahada almistim ondada fanlar cok kotuydu bu yazdigim yorumum kullanici yorumu fanlarida cfm olcer ile kontrol ettim . Bu fana guzel demek icin gercekten premium yada orta sinifin ustu fan kullanmadigini gosterir . Bu kasaya gectiginizde 12 derece gibi bir sogutma yasadiysaniz bunu ustundeki kalitesiz fanlarindan degil bir onceki kullandiginiz kasayi sorgulamak lazim
Premium fanlarla zoko'nun fanlarını niye kıyasladınız ki? Sonuçta ikisi de bütçe işi fanlardır ben bu fiyat bandında zoko'nun fanlarını gayet yeterli buldum soğutması çok iyi hatta kasanın için resmen buz gibi. Ses olayına çok kişi takılmış ama anlamadım insanlar bu kasayı gerçekten kullandı mı yoksa ben mi başka kasa kullanıyorum? Kulaklık takılıyken zaten hiç duyulmuyor takılmasa bile ses çok az geliyor asla rahatsız edecek boyutta değil.

Premium fanlarla zoko'nun fanlarını niye kıyasladınız ki? Sonuçta ikisi de bütçe işi fanlardır ben bu fiyat bandında zoko'nun fanlarını gayet yeterli buldum soğutması çok iyi hatta kasanın için resmen buz gibi. Ses olayına çok kişi takılmış ama anlamadım insanlar bu kasayı gerçekten kullandı mı yoksa ben mi başka kasa kullanıyorum? Kulaklık takılıyken zaten hiç duyulmuyor takılmasa bile ses çok az geliyor asla rahatsız edecek boyutta değil.
bütce fanı degil , kasayı alırken sadece kasa alın diye öneri yaptım ben basta instagramdan iletisime gecince 500 lira civarı düsüyorlar sadece kasayı alın dedim 500 ün üstünede zaten 200 300 daha koyunca 3x orta sınıf thermalright fanları ekleyebilirsiniz.

Bu bütçede çok iyi hatta bunu alırken corsair 3000d idi galiba arasında gidip gelmiştim bunu aldım thermalright 12 cm fanlar ile değiştirdim sonra gaming gen 14cm geldi ön tarafa 3 adet ondan aldım toplamda 3500tl filan geldi gayet memnunun içi geniş . stok fanlar fena değil ama molex bağlantı hız kontrolü yok alacak olanlara tavsiyem sadece ön tarafa bu fanlardan 3 adet alınırsa daha iyi olur

Çok az sesi var ama f/p açısından bakarsak alternatifi pek yok genel olarak .
işlemci soğutucu tam mı sığdı hocam bi ara almayı düşünmüştüm aynı kasayı kullanıyorum sığmaz diye vazgecmiştim ?

Son düzenleme:
işlemci soğutucu tam mı sığdı hocam bi ara almayı düşünmüştüm aynı kasayı kullanıyorum sığmaz diye vazgecmiştim ?
Atx anakart ile imzamdaki enermax liqmaxflo 360mm kullanıyorum çok az vrm soğutucusuna değiyor ama sığıyor .

Ekler

• IMG_20250713_161913.webp
    IMG_20250713_161913.webp
    308 KB · Hit: 35
Atx anakart ile imzamdaki enermax liqmaxflo 360mm kullanıyorum çok az vrm soğutucusuna değiyor ama sığıyor .
bende colorfulun b650m wifi v14 modeli var vrm soğutucusuna değer fikri ile vazgecmiştim sığar ise tekrar düşünebilirim şuanda thermalrightin dijital kule tipini kullanıyorum ama çok yer kapladığı için sıvı soğutucu düşünüyorum olur mu acaba?

Arkadaşlar dün Vento VG07F 650w power ile 2300tlye 3 taksitli aldım. Aslında psuya pekte ihtiyacım yok psuyu satar kasayı uyguna getirmiş olurum yada başka sistemde kullanırım kafasıyla aldım. Sizce onu iptal edip bunu almak mı mantıklı? Şuan ki kasam Nzxt S340 elite hava akışı çok az ekran kartı olarak Gigabyte 7700xt kullanıyorum.

Böyle zoko moko çöp tenekesi kasalardan uzak durun paranıza yazık. Bu kasaların üzerindeki gelen fanların hepsi aşırı vasat bunları değiştirmeden kasa adam olmaz ki şuan 14cm ortalama kalitede bir fan 450-500 TL. 4 tane alsan etti 1800-2000 TL, çöp tenekesi ile beraber toplam 4000 TL yi geçiyor.

4000 TL bayılacan ve kasa ne marka diye sordukları zaman cevabın: ZOKO :kekw::kekw::kekw:

Bu kasaya bu paraları bayılan net ZOKO yu yutmuştur, aynı paralara bilindik kaliteli markaların kasaları var zaten.

bende colorfulun b650m wifi v14 modeli var vrm soğutucusuna değer fikri ile vazgecmiştim sığar ise tekrar düşünebilirim şuanda thermalrightin dijital kule tipini kullanıyorum ama çok yer kapladığı için sıvı soğutucu düşünüyorum olur mu acaba?
Rahat olur sorun yaşamazsın .

Arctic 360lık veya 420lik ile boyut farkı ne kadar acaba. İkisinden biriyle kullanmayı düşünüyorum da.
420mm @ckibrahim hocam ön tarafa takmış ama biraz zahmetli 360mm daha uygun olur .

Geri