44199₺ CASPER Excalibur G870 i7-13620H 32GB - 5060

taksit için qnb trendyol kart istiyor sanırım buna başvursak hemen sipariş veriliyor mu yoksa kartı mı bekliyoruz
Sepete Trendyol plus ekleyince çıkmıyor taksit seçenekleri eklemeyince pahalı fiyattan çıkıyor taksit. Acaba önce plus satın almak mı lazım

Sepete Trendyol plus ekleyince çıkmıyor taksit seçenekleri eklemeyince pahalı fiyattan çıkıyor taksit. Acaba önce plus satın almak mı lazım
hiç bilmiyorum denersen bana da söyle :D

edit: ben denedim senin için plus alınca taksit açıldı ama vade farksız 6 taksit oluyor sadece 9 için qnb trendyol kartı lazım

Son düzenleme:
Fiyat çok iyi aldım bir tane. 60 binden aşağı 5060 laptop yok. Alan kar ederek bile satabilir 1-2 ay sonra

Fiyat çok iyi aldım bir tane. 60 binden aşağı 5060 laptop yok. Alan kar ederek bile satabilir 1-2 ay sonra
Piyasada çeşitlilik yok o yüzden fiyatlar yüksek. Daha lenovo , hp , acer dan 5050-5060lı laptop görmedik. 5050liler 40K 5060lı lar 50k bandına inecektir zamanla.

Hocam bütçeye bağlı 50K bütçen varsa kesinlikle alınmaz gamegaraj 5050 yonel ancak 45K fiyata belki belki 180w batarya çok yüksek ihtimal battary drain olucakdir ve sicakli işlemci örnek veriyim 5ghz diyelim onu sıcaklık dolaylı düşürür ekran kartı zaten yanıyor o zyuzden ağır oyunlarda zaten 5050 perofrmansi verir ama karar senizn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme FPS oyunları oynuyorsan uzak dur ekranı çok kötü ghosting var en kotu 20ms cihaztv discordunda işte atarlar sslerini

Son düzenleme:
Neden soğutması bu kadar yerden yere vurulmuş cihazın anlamıyorum. Pc masanın üzerinde sabit dururken performans modundayken Cpu-z ile çoklu çekirdekte stres testi yapıyorum maksimum 90 derece bu yaz sıcağında. Fanları turbo moduna alıyorum maks 83 derece. Performans modundan oyun moduna alınca daha da düşüyor ve ayrıca laptopun arka kısmını hafif kaldırınca da sıcaklık biraz daha düşüyor. Beni sıcaklık değerleri konusunda hiç korkutmadı bu cihaz. Benim gibi alıp da ufaktan test etme şansı olanlar varsa onlar da görüşlerini paylaşırsa sevinirim. Qnb 750 lira parapuan ve 1000 TL kupon ile (en önemlisi de %20 trendyol plus indirimi ile) cihaz 43400 liraya geldi gözünü kırpmadan aldım iyi ki almışım, muadilleri minimum 60 bin bandında satılırken. Resmen kalite hissiyatıyla dolu. 16 tane güncel aygıt sürücüsünü bir flash diske atıp kutu içerisinde göndermişler, en sorunsuz kurduğum windows oldu bu bağlamda. Alacak olanlara gözü kapalı alsınlar diyorum.

Geri