5060 Tİ Mİ 9060 XT EKRAN KARTIMI?

Yav başta fanboyum desene. Ben de laf anlatmaya çalışıyorum.
Aynen fanboyum knk , tapıyorum Nvidia ya. Hatta hisselerinin %90 ı da bende 🤣🤣. Nvidia AMD ile kas gücünde yarışabilir , ama teknoloji konusunda denk değiller. Bu bir gerçek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende AMD ye tapıyosun galiba.

Aynen fanboyum knk , tapıyorum Nvidia ya. Hatta hisselerinin %90 ı da bende 🤣🤣. Nvidia AMD ile kas gücünde yarışabilir , ama teknoloji konusunda denk değiller. Bu bir gerçek.

Sende AMD ye tapıyosun galiba.
Hayır senin aksine objektif bakabiliyorum. Test harici kendi sistemimde daha AMD ekran kartı kullanmadım. Ama yazdığın salakça mesajdan sonra seni ciddiye alamıyorum. Siz paranızın hesabını sormuyorsanız ben neden peşine düşeyim? Adamlar 3000 serisinden beri aynı kas gücünde kartlar çıkarıyor ve apt*l gibi satın alıyorsunuz.

Hayır senin aksine objektif bakabiliyorum. Test harici kendi sistemimde daha AMD ekran kartı kullanmadım. Ama yazdığın salakça mesajdan sonra seni ciddiye alamıyorum. Siz paranızın hesabını sormuyorsaız ben neden peşine düşeyim? Adamlar 3000 serisiden beri aynı kas gücünde kartlar çıkarıyor ve apt*l gibi satın alıyorsunuz.
Yazdıklarımı yarım yamalak anlıyon gelip burda konuşuyon bana. Ben AMD kartlara asla kötü demedim. Sen ne demek istediğimi algılamıyorsun.

Denkmiş gibi gelmişsin bunda bu teknoloji varsa onda da o var diyosun , lan bir bak hangisi daha iyi çalışıyor.

Dediğiniz teknolojilerin çoğu AMD nin Nvidia dan hallice yapmaya çalıştığı ve başaramadığı teknolojiler. Taklitler aslını yüceltir.
Aynen kanka engin bilginle şereflendir bizi.

Dediğiniz teknolojilerin çoğu AMD nin Nvidia dan hallice yapmaya çalıştığı ve başaramadığı teknolojiler. Taklitler aslını yüceltir.
Senin eğitilemeyeceğin aşikarda ben sizin sözünüze inanan, bir şeyler öğrenmeye çalışan insanlara üzülüyorum. Yoksa dilediğini yazıp kendi cehaletinde boğulabilirsin. NO PROB!

Aynen kanka engin bilginle şereflendir bizi.

Senin eğitilemeyeceğin aşikarda ben sizin sözünüze inanan, bir şeyler öğrenmeye çalışan insanlara üzülüyorum. Yoksa dilediğini yazıp kendi cehaletinde boğulabilirsin. NO PROB!

Neyse konudan sapmayalım
9060xt kas gücünde 5060ti ile neredeyse denk bir kart , ama aradaki 4-5bin liralık fark Nvidia yı geriye atıyor. Nvidia oyun yapanlar için , grafik , görsel şölen anlamında daha önde , Cuda çekirdeği de iş için önemli . Ayrıca teknoloji olarak "daha" önde. Fakat AMD ile aralarında 4-5bin liralık fiyat farkı var. Kas gücü olarak aynılar fakat Nvidia nın bahsettiğim artıları var. Buna değer mi , kullanıcı kullanımına göre karar verir ona.

Komedyen olduğun belli dostum. Çünkü donanımdan bi **kim anlamıyorsun

5060 ti 16gb alabiliyorsanız bence alın tr piyasasında 2.elde maalesef amd çok değer kaybediyor ama nvidia değerini koruyabiliyor artı olarak dlss teknolojisi singleplayler oyunlarda epey fark ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri