❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Adamlara kaç kez söyledim weworld ile yollayın diye onayladilar evet WWE ile yollayacağız diyorlar sonuç CHİNA POST

Adamlara kaç kez söyledim weworld ile yollayın diye onayladilar evet WWE ile yollayacağız diyorlar sonuç CHİNA POST
Ben mesela WWE diye bişeyin varlığını ilk kez duydum sadece 4PX ile yollayın demedik mi?

oyle yapiyolar genekde zaten bizlemi ugrascak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hello Gamesir Team,
Due to tax regulations in my country, the last mile code of 4PX should start with WWE, but currently it has a different code.
The shipment left China with the tracking number starting 4PX****CN.
I kindly request that the logistics company update the last mile tracking code to begin with WWE.
Please assist me with this matter before the physical delivery of the package takes place.

Thank you in advance for your support
yapistirdim bunu

Of be 1000 liraya almış olacağım. Zaten yerel satıcılar ara sıra 1000 lira civarına düşürdükleri oluyor İnşallah uzun ömürlü olur

Ben mesela WWE diye bişeyin varlığını ilk kez duydum sadece 4PX ile yollayın demedik mi?
Hayır o sadece yeterli olmuyor şans işi ben garantiye aldım ve WWE ile yollayın dedim onlar görüldüğü üzere evet dediler
1000083726.webp

PATLAK ÇİNLİLER İKİ OLDU BU

Dynatab + bundan da vergi çıkarsa ikisini de trde bi güzel itelicem önüme gelene şöyle bi 1000 lira kar bırakrsın sinirim bozuldu.

Hayır o sadece yeterli olmuyor şans işi ben garantiye aldım ve WWE ile yollayın dedim onlar görüldüğü üzere evet dedilerAlıntıyı görüntüle

PATLAK ÇİNLİLER İKİ OLDU BU
adamların suçu yok :D adam 540'ya satıyor ürünü fiyatını 1k'ya çıkaran çinliler değil

oyle yapiyolar genekde zaten bizlemi ugrascak

Hello Gamesir Team,
Due to tax regulations in my country, the last mile code of 4PX should start with WWE, but currently it has a different code.
The shipment left China with the tracking number starting 4PX****CN.
I kindly request that the logistics company update the last mile tracking code to begin with WWE.
Please assist me with this matter before the physical delivery of the package takes place.

Thank you in advance for your support
yapistirdim bunu
Wwe ile gönderilen kargomun sonu da cn ile bitiyor bu arada wg'den aldığım

Linkini attığım siteye girip baktığınızda tracking no kusmı LI ile başlıyorsa anladığım kadarıyla china post ve ptt'ye gidecek. Wwe ile başlıyorsa ise aras, mng gibi kargolarla gelecek. 4px sitesindeki takip kısmına girip takip edip see details dediğinizde gözüküyor anladığım kadarıyla zaten. Wwe ile olanın sonu bende yq ile bitiyor
li ile baslayanlarin ptt verildiğini nerden biliyorsun

Geri