- Reaksiyon skoru
- 2,438
Bulmaca simulator olmasa güzel oyun.god of war. her yıl yenisi çıksada oynasam dersin.
Bulmaca simulator olmasa güzel oyun.god of war. her yıl yenisi çıksada oynasam dersin.
biraz daha farklı türde oyunlar dene sana koloni kurma oyunları öneririm rimworld , norland gibi oyunlara bir göz at.Yeni PC aldıktan sonra sürekli Warframe, Dying Light ile dönüp dönüp durdum. Black Desert Online denemek istedim ama çok fazla içerik vardı ve yön gösterecek birisi ya da bir klan bulamadığım için pek oynayamadım ve bıraktım. GTA 5 indirip modlu takıldım ama o da bir yere kadar. Her neyse bana oynayabileceğim hikayeli olur rekabet odaklı olur oyun önerebilir misiniz? LoL, Valorant, CS önermeyin üçünü de geçmişte bir hata yapıp oynadım. Teşekkürler
biraz fazla pahalı ya indirime girsede alıp oynasam bendeUntil dawn oyna kesinlikle.
crack indireceksinbiraz fazla pahalı ya indirime girsede alıp oynasam bende
onlar eskiden kaldı ya son 4-5 yıldır istediğim oyun cracklenmis mi diye aratmiyorum bile, tabi bunun başlıca sebebi kendi gelirimin olması fakat alamayacak olsam bile yinede crackli indirmezdimcrack indireceksin
Metro serisini oyna ilk 10 dk saçma gelebilir ama bitirdikden sonra 2 ay etkisinde kaliyodun en azından benin için öyle olduYeni PC aldıktan sonra sürekli Warframe, Dying Light ile dönüp dönüp durdum. Black Desert Online denemek istedim ama çok fazla içerik vardı ve yön gösterecek birisi ya da bir klan bulamadığım için pek oynayamadım ve bıraktım. GTA 5 indirip modlu takıldım ama o da bir yere kadar. Her neyse bana oynayabileceğim hikayeli olur rekabet odaklı olur oyun önerebilir misiniz? LoL, Valorant, CS önermeyin üçünü de geçmişte bir hata yapıp oynadım. Teşekkürler
sen bilirsin hocam o dedigim oyunu kacırma.onlar eskiden kaldı ya son 4-5 yıldır istediğim oyun cracklenmis mi diye aratmiyorum bile, tabi bunun başlıca sebebi kendi gelirimin olması fakat alamayacak olsam bile yinede crackli indirmezdim
yıllar önce gameplay videosunu birkaç farklı yayincidan izlemiştim. hikayesinin tamamını hala daha adım gibi hatırlıyorum. zaten until dawn gibi sonynin çıkardığı seçimli hikaye oyunlarına bayılıyorum (detroit, beyond two soula, heavy rain gibi) şöyle bi 20 dolar civarina gelse fiyati kendimde alıp oynayacagim bi arasen bilirsin hocam o dedigim oyunu kacırma.
Fallout serisi epey oyalarYeni PC aldıktan sonra sürekli Warframe, Dying Light ile dönüp dönüp durdum. Black Desert Online denemek istedim ama çok fazla içerik vardı ve yön gösterecek birisi ya da bir klan bulamadığım için pek oynayamadım ve bıraktım. GTA 5 indirip modlu takıldım ama o da bir yere kadar. Her neyse bana oynayabileceğim hikayeli olur rekabet odaklı olur oyun önerebilir misiniz? LoL, Valorant, CS önermeyin üçünü de geçmişte bir hata yapıp oynadım. Teşekkürler