Rx 6800 xt anakartıma sığmıyor

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba arkadaşım'dan 2. el bi 'Rx 6800 xt' aldım ama sorun şu ki kart matx anakart için fazla büyük kartı takarsam öndeki hd audio ve ubs 3.2 portlarına bağlantı yapamıyorum bunu nasıl çözeriz dikey olarak taksam kartı çok fps kaybım olurmu ryzen 5 5600 da işlemcim var

Arkadaşlar merhaba arkadaşım'dan 2. el bi 'Rx 6800 xt' aldım ama sorun şu ki kart matx anakart için fazla büyük kartı takarsam öndeki hd audio ve ubs 3.2 portlarına bağlantı yapamıyorum bunu nasıl çözeriz dikey olarak taksam kartı çok fps kaybım olurmu ryzen 5 5600 da işlemcim var
İkisi de kritik bağlantılar değil yapmasan sadece kasanın önündeki portlar çalışmaz. Normalde öyle bir sorun olmaz ama anakartı üreten garip üretmiş sanırım.

zorlasan bile olmuyormu hocam

vallaha şöyle diyim sığmıyo ve zorlayınca kabloları kırıyor anakart gigabyte'ın kart çok büyük geldi galiba ya önemli değil ama yine de ön paneli kullanmak işime yarıyor uzatma kabloları düşündüm veya ekran kartını dik yerleştiricem ama fps de kayıp olur diyolar sorun olur mu o kadar çok

Bende 6800 kullanırken büyük geliyordu ama ilk önce o pinleri takıp kartı takınca kullanabiliyorum anakartım b650m r

Geri