🔥İndirim GamePower 27″ 0.5ms 4K 160Hz - FHD 320Hz Fast IPS RGB Pivot 13.999 TL (Donanım arşivi inceledi)

Gamepower olmasa 14k degil 25-30k falan olurdu buyuk ihtimalle bu monitor.

Gamepower olmasa 14k degil 25-30k falan olurdu buyuk ihtimalle bu monitor.
Niye öyle olsun? Hiçte olmazdı.

Rapid Dual ozelligi var mi bunlarda? Fiyatlar benzer ise gamepower almanin mantigi yok dogru.

5 bin lira fark var arada.

O kulaklığı bana 1 Liraya vereceklerdi #incehesapboykot

İyi ki almışım iki ay oldu alalı gayet memnundum zaten. Ama inceleme eksik kalmış. Monitörün ayarlar menüsündeki detaylardan, görüntü mpdlarından (standart, srgb ve adobe bilmem ne) ve hoparlörlerinden hiç bahsedilmemiş. Son sorduğu soruya gelince, çift mod gerçekten gerekli mi? Kesinlikle evet zaten videonun en başında cevap gibi bir cümle var. Bu monitör ile elinizde iki monitör oluyor.

2k mönitörler'de 1280 960 cs2 nasıl oluyor acaba ?

Oledler hala emekleme aşamasında.Önce problemlerini çözsünler alırız.VRR titremesi, düşük parlaklık, yanma riski, yazı netsizliği, gsync sorunu, pahalılığı.İyice gelişsin yaygınlaşsın ucuzlasın alırız.Arkadaş heves edip almış bize hayırlı olsun demek düşer.Yok şunu alsaydın yok bunu alırdım geç bunları boş iş.

Oledler hala emekleme aşamasında.Önce problemlerini çözsünler alırız.VRR titremesi, düşük parlaklık, yanma riski, yazı netsizliği, gsync sorunu, pahalılığı.İyice gelişsin yaygınlaşsın ucuzlasın alırız.Arkadaş heves edip almış bize hayırlı olsun demek düşer.Yok şunu alsaydın yok bunu alırdım geç bunları boş iş.
Kesinlikle haklısın. Sadece kontrast ve renklerin canlılığını düşününce eyvallah ama IPS panellerinin de renk doğallığı ve kalitesi, gerçeğe yakınlığı, görmezden gelinmemeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,026
Üyeler
199,481
Son üye
arkaci

Geri