4k daha iyi değil mi2k oled daha mantıklı geliyor.
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR rOBvezEhaC/
4k daha iyi değil mi2k oled daha mantıklı geliyor.
Niye öyle olsun? Hiçte olmazdı.Gamepower olmasa 14k degil 25-30k falan olurdu buyuk ihtimalle bu monitor.
Rapid Dual ozelligi var mi bunlarda? Fiyatlar benzer ise gamepower almanin mantigi yok dogru.Niye öyle olsun? Hiçte olmazdı.
VIEWSONIC 27" XG275D1-4K 0.5Ms 160Hz 4K IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" XG275D1-4K 0.5Ms 160Hz 4K IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
5 bin lira fark var arada.Niye öyle olsun? Hiçte olmazdı.
VIEWSONIC 27" XG275D1-4K 0.5Ms 160Hz 4K IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" XG275D1-4K 0.5Ms 160Hz 4K IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
değmez öğrenci indirimi ile 2k oled alırım bu paraya
öğrenci indirimi nedir?değmez öğrenci indirimi ile 2k oled alırım bu paraya
Evet, var.Rapid Dual ozelligi var mi bunlarda? Fiyatlar benzer ise gamepower almanin mantigi yok dogru.
Biri Gamepower, biri Asus Rog. Ayrıca alıntıladığım arkadaş, başka marka olsa 25-30 olurdu yazmış, ona istinaden paylaştım.5 bin lira fark var arada.
Oled ile IPS panel arasında çok daha büyük bir kalite farkı var.neden öyle dediniz 4k 160hz çok iyi. 2k ile 4k arasında çok fark var ben gördüm bizzat.
Kesinlikle haklısın. Sadece kontrast ve renklerin canlılığını düşününce eyvallah ama IPS panellerinin de renk doğallığı ve kalitesi, gerçeğe yakınlığı, görmezden gelinmemeli.Oledler hala emekleme aşamasında.Önce problemlerini çözsünler alırız.VRR titremesi, düşük parlaklık, yanma riski, yazı netsizliği, gsync sorunu, pahalılığı.İyice gelişsin yaygınlaşsın ucuzlasın alırız.Arkadaş heves edip almış bize hayırlı olsun demek düşer.Yok şunu alsaydın yok bunu alırdım geç bunları boş iş.