❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Adamlara en baştan ne demeliydik 4px yazdık zaten 4 px ile yollamışlar. Birde gümrüğe girmeden ptt ile geleceği nasıl biliniyor bazen aras ile geliyordu kargolar.
Biz 4px wwe ile gönderin dedik ama onlar 4px china post ile gönderdiler o yüzünden vergi çıkıyor chinapost pttye teslim edecek takip sitesinde gözüküyor.

Vergi helvasını şimdiden yiyebilirsiniz

Ekler

• Screenshot_2025-07-15-14-49-41-008_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-15-14-49-41-008_com.android.chrome.webp
    60.6 KB · Hit: 83
  • Screenshot_2025-07-15-14-52-41-528-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-15-14-52-41-528-edit_com.android.chrome.webp
    67.3 KB · Hit: 84
  • Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Aga 4px kargo firması onu anladık, burada bir kargo firması lazım o da Aras, PTT vs. We world dediğin bu süreci yöneten lojistik firma büyük ihtimal. Epomaker konusuna vakıf değilim ama bir bilgi kirliliği var gibi

50 dolar aldigim urunu faturaya 30 dolar gosterip alsam? Senin nova 2 lite siparisinden farkli olmaz herhalde.
Maili vardı onun başka bir forumda, ben o maili atarak almıştım buraya da atayım.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Satın almadan önce order note kısmına tc numaranızı yazıyorsunuz. Mailin konusunda da satın aldıktan sonraki sipariş numaranızı yazıyorsunuz. Tekrar diyorum ama garanti vermiyorum, whatgeek düşük gösteriyor ücreti ama vergi konusuna bir şey diyemeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirim kodu olarak newwg var. Güzel indirim veriyor. Whatgeek'te kargo ücreti de var 10 dolar

Maili vardı onun başka bir forumda, ben o maili atarak almıştım buraya da atayım.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Satın almadan önce order note kısmına tc numaranızı yazıyorsunuz. Mailin konusunda da satın aldıktan sonraki sipariş numaranızı yazıyorsunuz. Tekrar diyorum ama garanti vermiyorum, whatgeek düşük gösteriyor ücreti ama vergi konusuna bir şey diyemeyeceğim
Mailiden 4px uzerinden wwe'ye gondermesini isteyebiliriz degil mi?
Ondan ziyade seninki ne zaman belli olur? Kargoya verilmeden anlasilabiliyormus bu konuda gordugum kadariyla.
Aras'a gelecekse almayi dusunecegim.

İndirim kodu olarak newwg var. Güzel indirim veriyor. Whatgeek'te kargo ücreti de var 10 dolar
gamesir'de 40 dolara alinabiliyormus. O indirim bitti mi acaba?

muhtemelen economy shipping seçtiğimiz için chinapost karıştı işin içine o zaman

Geri