zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Merhaba the coffin of andy and leyley oyununu bitirmiş varmı yardıma ihtiyacım var da
Merhaba the coffin of andy and leyley oyununu bitirmiş varmı yardıma ihtiyacım var da
oynamadım o oyun biraz farklı hikayesini dinledim o oyunun ismini duyunca biraz garip hisetiriyorYardım istedik boş boş yorum yapma
Çok abartılıyor abartıldığı kadar o şeyden yokoynamadım o oyun biraz farklı hikayesini dinledim o oyunun ismini duyunca biraz garip hisetiriyor
Hocam bir kısımda andy veya andrew ol kısmı var arabada andrew ol diyorum sonra kamp yapan kişiler var işte kurban ediyoruz onları sonra ashly çocuğu bul diyor bulmaya gidiyoruz falan sonra ashly yanına gidince barbekü kısmı yok bendeben varim hocam ama hafizam bayagi kotudur, yine de yardimci olmaya calisirim
Şu ev kısmı falan yok bendeben varim hocam ama hafizam bayagi kotudur, yine de yardimci olmaya calisirim
crackli mi indirdin oyunuŞu ev kısmı falan yok bende
crack indirmiştim ilk başta sonra belki ondandır diye steamden satın alıp oynadım denedim steamde de olmadıcrackli mi indirdin oyunu
şu ev kısmı falan yokben varim hocam ama hafizam bayagi kotudur, yine de yardimci olmaya
oynamıyorsan yazma oynayanlar yazsın dedim konunun amacını saptırmaYok kardeş ensest yamyam oyunu oynamiyoruz biz forum olarak