Çözüldü✓ SSD Hakkında yardım istiyorum.

Reaksiyon skoru
1
İyi günler
Kasa satın aldım sistemi komple ve açıkcası uyguna aldım ama bir sorunum var
Temel Kart Ürünü PRO B650M-B (MS-7E28) Anakartım var 500gb SSD ye sahip e doğal olarak hafızası doldu bile.
İçinde de o kadar ayar yaptım uygulama kurdum açıkcası yeniden yapmaya vaktim yok . SSD takmak istiyorum tekrardan ama o yuvadan başka yok.
yukarıdaki linkteki videoda dönüştürücü olayını gördüm ama sanırsam o bahsedilen yerde benim ekran kartım var yani takmam imkansız (7800xt mevcut )
ne yapmam lazım ki bana ssd ekleyebileyim bu sisteme (Çok fazla pc den anlayan birisi değilim yani video da gördüğüm kadarıyla x1 slot vs orada duydugum kadarıyla biliyorum artık)
önerilerinize açığım
şimdiden teşekkür ederim.

SATA SSD veya HDD alabilirsin, Windows ve bazı önemli oyunlar M2'de kalır, diğerlerini yeni alacağın birime taşırsın.

peki bunun için ek kablo vs almak gerekiyor mu nere ye yerleştirilir bir fikrrim yok hiç sata ssd alırım almasına uyumlu olma sorunu vs var mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SATA SSD veya HDD alabilirsin, Windows ve bazı önemli oyunlar M2'de kalır, diğerlerini yeni alacağın birime taşırsın.
peki bunun için ek kablo vs almak gerekiyor mu nere ye yerleştirilir bir fikrrim yok hiç sata ssd alırım almasına uyumlu olma sorunu vs var mıdır ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın kutusunda vardır sata kablosu o yeter birde psudan güç çekeceksin ssd yuvasına monte eder bağlarsın zor değil en basit şeylerden birisi

Anakartın kutusunda vardır sata kablosu o yeter birde psudan güç çekeceksin ssd yuvasına monte eder bağlarsın zor değil en basit şeylerden birisi
teşekkür ederim
bunun dışında başka çözüm yok sanırsam yapılabilecek olan bu

teşekkür ederim
bunun dışında başka çözüm yok sanırsam yapılabilecek olan bu
M2 soketin yoksa yapabileceğin tek şey bu sata ssd alıp onu yedek depo olarak kullanmaktır. Online olmayan oyunları, hızlı depolama gerektiren uygulamaları m2ye kur rahatlarsın aslında bir yöntem var ama sağlıklı sayılmaz. Şuan kullandığın sistemi imajlayıp flaşa yazdır 1 2 tb M2 al senin 500lükle değiş ve o imajı formatla

Geri