❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Kötü oldu bu ya , o zaman sence bunu almama gerek varmı ? Dav v3 pro varken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birinin sarjı bitince diğerine geçersin + biri bozulunca diğeri yedekte kalır ona geçersin hemen
V4 pro ne zaman geliyor globalde çıkmış gözüküyor tr ne zaman akar? Onuda alayım valorantta radiant top 1 olayım direk

Sekil farki subjektif bir fark. Asil farklar arasinda sensor, encoder, orta tus ve yan tus switchleri var. Ayrica kaplamasi daha puruzsuz ve kaliteli. Skatezleri de daha buyuk. Her turlu VV3 Pro objektif ozellik olarak daha iyi.
ekleme yapmam gerekirse de scyrox (kendimde olduğundan gönül rahatlığı ile bu yorumu yapıyorum) uygulama olarak rezil. internet sayfasında olan ayarlar uygulamada yok uygulama bi kalitesiz ucuz duruyor anlamış değilim ha fonksiyonel olarak bir sorunu yok

V4 pro ne zaman geliyor globalde çıkmış gözüküyor tr ne zaman akar? Onuda alayım valorantta radiant top 1 olayım direk
Gelince söylerler zaten 1-2 aya gelir 7-8K olur ama o istersen yurt dışından getirtebilirsin tanıdıkların varsa bide dostum paran çoksa harcayacak yer bulamıyorsan bana viper v3 pronu hediye edebilirsin :D

Gelince söylerler zaten 1-2 aya gelir 7-8K olur ama o istersen yurt dışından getirtebilirsin tanıdıkların varsa bide dostum paran çoksa harcayacak yer bulamıyorsan bana viper v3 pronu hediye edebilirsin :D
Satayım sana hemen 6 k beyaz renk seversin 0 kapalı kutu 🤤🤪😜

Tüketim çılgınlığından başka bir şey olmaz.
doğru diyon bu kadar inmişken almak istiyor insanda 4.5K gene pahalı bir seçenek bi mouse için 3 tanesini toplasan samsung un g6 oled monitörünü alırsın cidden pahalı böyle düşününce.

Satayım sana hemen 6 k beyaz renk seversin 0 kapalı kutu 🤤🤪😜
senın imzanda arc b580 diyo la hahahah kankam sen o ekran kartıyla 8k hz alsan ne ulan bende diyorum 5090 var ahahah bu kadar mouseyi alacağına ekran kartına yatırım yapsan 5070 almıştın

doğru diyon bu kadar inmişken almak istiyor insanda 4.5K gene pahalı bir seçenek bi mouse için 3 tanesini toplasan samsung un g6 oled monitörünü alırsın cidden pahalı böyle düşününce.

senın imzanda arc b580 diyo la hahahah kankam sen o ekran kartıyla 8k hz alsan ne ulan bende diyorum 5090 var ahahah bu kadar mouseyi alacağına ekran kartına yatırım yapsan 5070 almıştın
Ah ne tatlı kardeşim kazık fiyattan Nvidia mı alayım şuan ne AMD nede Nvidia alırım aşırı kazık fiyatlar B580 i de ezik görmeyin ve kardeşim kerata işini layıkıyla yapıyor 😜🤣

Ah ne tatlı kardeşim kazık fiyattan Nvidia mı alayım şuan ne AMD nede Nvidia alırım aşırı kazık fiyatlar B580 i de ezik görmeyin ve kardeşim kerata işini layıkıyla yapıyor 😜🤣
kaç fps alıyon cs2 de 300 oluyor mu?

Minimum gördüğüm 150 Max 500 600 civarı üzmüyor ama CS2 optimizasyonu leş CS go daha iyiydi eskiden valorant zaten söylememe gerek var mı bilmiyorum minimum 400 450 Max 700 800

AMD yada nvidia peşine minimum 4-6 taksit yapsa alırım şuan güzel olur ama gördüğüm kadarıyla komple faizli geçiriyorlar.

8k olması beni çok ilgilendirmiyor, mouseun malzeme kalitesi nasıl? Aldığım her mouseun tekeri bozuluyor. Bu mouseun kronik sorunu var mı? Tekeri bozulur mu?

Valoranta geçen gün 20 bin bastım basmasam ekran kartı yada anakart çekerdim mesela 😅😭

8k olması beni çok ilgilendirmiyor, mouseun malzeme kalitesi nasıl? Aldığım her mouseun tekeri bozuluyor. Bu mouseun kronik sorunu var mı? Tekeri bozulur mu?
V2 pro da kronik deniyor mouse scrol bozulması hakkında V3 pro hakkında söyleyen olmadı sanırım

Valoranta geçen gün 20 bin bastım basmasam ekran kartı yada anakart çekerdim mesela 😅😭
cs2 ye bassan tamam derdim de valorant da skinleri satamıyon boşa gidiyo para skinlerden zaten 2 aya sıkılıyon bu arada cs2de güzel fps alıyon çokta kötü değilmi ama dediğin gibi optimizasyon hala leş

bu yeni model olduğu için scrool problemi çıkmıyor taş gibi mouse alırsın 3-4 sene kullanırsın

cs2 ye bassan tamam derdim de valorant da skinleri satamıyon boşa gidiyo para skinlerden zaten 2 aya sıkılıyon bu arada cs2de güzel fps alıyon çokta kötü değilmi ama dediğin gibi optimizasyon hala leş

bu yeni model olduğu için scrool problemi çıkmıyor taş gibi mouse alırsın 3-4 sene kullanırsın
R5 7600 kurtarıyor yoksa daha kötü alabilirim fps sanırım valoranta lol dahil sanırım 1 milyon TL yi aştı harcadığım satsam 100 k ya alan olmaz sanırım. 😅🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,963
Üyeler
183,363
Son üye
bonustreni2025
Geri