❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Muhtemelen hediye bakiyesine para atmış arkadaş öyle almış iade etmiştir bir ürünü hediye olarak iadeyi almıştır o şekilde gelmiştir yoksa amazon o kadarda Malı ölüye vermez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam deathadder V3 pro iade etsem mı dediğiniz gibi viper V3 pro hem daha yeni hemde teknik donanım olarak daha iyi gramaj olarakta daha hafif oluyor hafif olması da çok tatlı elde pamuk gibi gezer
Öyle bir şansınız varsa tabii ki viper daha iyi.

2 sinide sipariş ettim daha ürün kargolanmadı yol yakınken iptal edebilirim deathadder V3 pro yu viper V3 pro denildiği gibi globalde sanırım en iyisi gibi kabul ediliyor rtings sitesinden baktım

2 sinide sipariş ettim daha ürün kargolanmadı yol yakınken iptal edebilirim deathadder V3 pro yu viper V3 pro denildiği gibi globalde sanırım en iyisi gibi kabul ediliyor rtings sitesinden baktım
deathadder v4 pro cıktı en iyisi o şuan yeni mouse o daha iyi viper v3 pro dan

siparişimi ben kargoda iptal ettim bugün satın alacağım teşekkürler

Arkadaşlar 8k dongle ile mi geliyor bu ?
O şekilde geldiği söyleniyor hocam kutu içerisinden çıkıyormuş

Yav viper V3 pro mükemmel deniyor özellikle fps oyunlarında deathhedder V3 pro iade edesim gelmiyor ya nedense aslında viper V3 pro daha iyi daha hafif bilemedim kalsın mı bir maç viper V3 pro 1 maç deathadder V3 pro takip mı kullansam 😁🤣😅

Son düzenleme:
KArdeşim bunu alsam ne gibi özelliklerim açılıyor :)
Bro hile modun aktif oluyor legal direk 🤣😅

Kasımdan bu yana bir şey olmadı ama çift mouse sahibim yüzeyi bir tek parlıyor el terleyince.
Bro hem deathadder V3 pro hemde viper V3 pro aldım ama deathadder V3 pro yu iptal etsem mı viper V3 pro daha iyiymiş

Viper V3 Hyperspeed de 2300 e düşmüş.

https://amzn.eu/d/05eqUUE bu grip tape viper V3 pro ya uyar mı?

gidip logitechten pilli mouse alacağıma çinli şarjlı mouseleri alırım daha iyi
tuş atama ve makro yapmıyorsan olur, çinli yazılımların hiç birinde düzgün makro yok takılıyor donuyor calısmıyor verimli. benim klavyemin yarısında tuş atama var mesela aulaf75de var ama olmuyor mecbur markalı düzgün yazılımlı bişey gerekiyo

tuş atama ve makro yapmıyorsan olur, çinli yazılımların hiç birinde düzgün makro yok takılıyor donuyor calısmıyor verimli. benim klavyemin yarısında tuş atama var mesela aulaf75de var ama olmuyor mecbur markalı düzgün yazılımlı bişey gerekiyo
Akko Mongseek M1 V5-SP-Via öneririm o yüzden mükemmel klavye

Arkadaşlar bu mouse yi alana bi şey demiyorum ama indirimli diye hem Da V3 Pro hem Viper V3 Pro alanlar ? Hepiniz e-sporcu falan mısınız? Eğer öyleyseniz size kötü bir haberim var. Da V4 Pro çıktı, 169 Dolar. Türkiye’ye gelmesi an meselesi… ve piyasadaki tüm mouselardan daha iddialı…

Geri