❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Bence beyaz daha hızlı gidecektir.

Mouse dpi hz cozunurluk konusuna kısaca şunu diyebilirim.
Yeterli seviyede işlemci gücün varsa,mousen pilinin hızlı bir şekilde azalması umrunda değilse ve 1600 dpi üstünde kullanım sağlıyorsan 8k hz alabilirsin.
Fakat işlemci kullanımın senin için önemliyse,batarya daha iyi gitsin diyorsan ve 1600 dpi ve altında kullanım sağlıyorsan 4k-2k alman daha mantıklı diyebilirim.
1000hz ve 8000hz arasında da gerçek manada sizlerin oyun oynarken algılayabileceğiniz gözleriniz ile hiçbir fark bulunmamakta bu yüzden bu kadar kasılması gereken bir konu değil.Benim tercihim 4k dan yana olmakta.
Hocam 10 k lık oldum 2 mouse + kitap falan 10 k ettik 1500 TL ve üzeri bonus geldi beleş resmen mouselar bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baya iyi oldu niyetim vardı razer ürünü almak indirimlerde blackwidow v4 nasip olmadı teslimatı en azından mouselar oldu birde acaba diyorum gidip mikrofonunu falan mı alsam razer ın

Uzun süredir Lamzu Maya X mi, Hitscan Hyperlight mı yoksa WLmouse Beast X mi diye düşünürken, bu indirimin bir anda gelmesi çok iyi oldu. Çünkü arasında kaldığım üç ürün de Wraith’te satılıyordu ve teknik destek konusunda kimsenin memnun olduğunu duymadım. Ürün elime uymazsa iade de edemiyorum.

Ama Amazon hem 2 yıl boyunca garanti veriyor hem de 30 gün içinde kullansam dahi iade edebiliyorum. Konuyu görür görmez sipariş verdim. Araştırdığıma göre bir kronik problemi de yokmuş. Sensörü ise Pixart 3950'ye muadil.

Bu bütçede mouse arayanlar kesinlikle kaçırmasın. Elinize oturmazsa iade edebilme hakkınızın olması çok büyük bir nimet.

Son düzenleme:
Uzun süredir Lamzu Maya X mi, Hitscan Hyperlight mı yoksa WLmouse Beast X mi diye düşünürken, bu indirimin bir anda gelmesi çok iyi oldu. Çünkü arasında kaldığım üç ürün de Wraith’te satılıyordu ve teknik destek konusunda kimsenin memnun olduğunu duymadım. Ürün elime uymazsa iade de edemiyorum.

Ama Amazon hem 2 yıl boyunca garanti veriyor hem de 30 gün içinde kullansam dahi iade edebiliyorum. Konuyu görür görmez sipariş verdim. Araştırdığıma göre bir kronik problemi de yokmuş. Sensörü ise Pixart 3950'ye muadil.

Bu bütçede mouse arayanlar kesinlikle kaçırmasın. Elinize oturmazsa iade edebilme hakkınızın olması çok büyük bir nimet.
İşte Amazon kalitesi ve harika müşteri memnuniyetinden dolayı acımadım hem deathhedder V3 pro li olanı aldım 4449 TL ye hemde 4499 TL yerde viper V3 pro aldım scyrox V8 den geçicem razer olsun tahtadan olsun 🤣😅😁

İşte Amazon kalitesi ve harika müşteri memnuniyetinden dolayı acımadım hem deathhedder V3 pro li olanı aldım 4449 TL ye hemde 4499 TL yerde viper V3 pro aldım scyrox V8 den geçicem razer olsun tahtadan olsun 🤣😅😁
Ben de Ajazz 159 prodan geçicem bakalım. Bunu da birine hediye ederim belki ilerleyen zamanlarda.

Ben de Ajazz 159 prodan geçicem bakalım. Bunu da birine hediye ederim belki ilerleyen zamanlarda.
Hocam hem deathhedder V3 pro aldım hemde viper V3 pro umarım övüldüğü kadar iyidir ürünler normalde ışıklı mışıklı severim mouseları 😁🤣

Hocam hem deathhedder V3 pro aldım hemde viper V3 pro umarım övüldüğü kadar iyidir ürünler normalde ışıklı mışıklı severim mouseları 😁🤣
10K mir mouseye para verenin ekran kartını monitörünü merak ediyorum dostum 5090 falan mı var 😁

10K mir mouseye para verenin ekran kartını monitörünü merak ediyorum dostum 5090 falan mı var 😁
Hocam tabii ki 5090 var İntel arc B580 yeni nesil 5090 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hoşuma gidecek 2 k monitör bulamadım bulsam alcam f/p

arkadaşlar scyrox v6 satın aldım kargo sürecinde üstüne 1.5k koyup almak mantıklı olur mu ?

viper v3 pro dav3 pro dan daha iyi hocam bilginiz olsun birini iade edecekseniz eğer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri