pinini oturtamamış olabilir misin?tam emin değilim bana fan gibi geliyor
Paraya bütçeye gerek yok çıkartıp güzel montaj yapmanız yeterliPeki elime bütçe geçerse ne yapmamı önerirsiniz
Evvet fan bunormal mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
termal macun yok o nasıl olucak
Termal macun 200tl ye alırsın internetten o şekilde yaparsın bir süre bu şekilde kullan hemen sıkıntı olmaznormal mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
termal macun yok o nasıl olucak
Dün gece takılırken bilgisayarda bir anda görüntü kesip hiç bir tepki vermiyordu çalışıyordu ama ekran siyah dı oyunda oldu bu fişi çekip işlemci fanına biraz bastırdım görüntü geldi tekrar sanırım titremeden dolayı işlemci yuvadan çıkıyor bir sürü kasayı yatay kullansam sorun olur muTermal macun 200tl ye alırsın internetten o şekilde yaparsın bir süre bu şekilde kullan hemen sıkıntı olmaz
Öyle bir şey mümkün değilDün gece takılırken bilgisayarda bir anda görüntü kesip hiç bir tepki vermiyordu çalışıyordu ama ekran siyah dı oyunda oldu bu fişi çekip işlemci fanına biraz bastırdım görüntü geldi tekrar sanırım titremeden dolayı işlemci yuvadan çıkıyor bir sürü kasayı yatay kullansam sorun olur mu
Valla bilemiyorum hocam ama böyle bu kadar titremesi bence normal değil hani çok çok sesli titremiyor ama titremesi ekran kartını bile titretiyorÖyle bir şey mümkün değilsebebi başkadır
Fan ne seviye de titreşiyor burdan göremiyorum tabi ama aşırı bir ses yapmıyorsa sorun yok dokununca hissedilmesi normal
Ekran kartının fanları titreştiriyor olmasın? Kartın fanları dönmüyorken de titriyor muValla bilemiyorum hocam ama böyle bu kadar titremesi bence normal değil hani çok çok sesli titremiyor ama titremesi ekran kartını bile titretiyor