Yunus Yıldız
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni sipariş verdim boyutları önceki kullandığım mouse ile hemen hemen aynı zatenKullanım sağladın mı? Yoksa yeni mi sipariş ettin?
yeni sipariş verdim boyutları önceki kullandığım mouse ile hemen hemen aynı zatenKullanım sağladın mı? Yoksa yeni mi sipariş ettin?
silabor.com
Ben de mouse arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Mouse eline ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısın? Ağırlık veya oynanış açısından nasıl hissettirdigi vb.yeni sipariş verdim boyutları önceki kullandığım mouse ile hemen hemen aynı zaten
klavyenin fiyatı markaya göre pahalı değil mi kaç yıldır kullanıyosun![]()
Attack Shark R5 Ultra Carbon Fiber 8K Kablosuz Gaming Mouse
Attack Shark R5 Ultra Carbon Fiber 8K Kablosuz Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
valla daha dun gece stok vardı babus bitmiş bende bi tane bundan var bi tanede scyrox var şarj bitince öbürüne geçiyorum cok memnunum aldıgım en mantıklı kararlar olabilir hayattakı ya su iki mouse ve rampage zenith pro klavye fiyatlarına gore canavarlar
unutmazsam yaparım tabiBen de mouse arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Mouse eline ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısın? Ağırlık veya oynanış açısından nasıl hissettirdigi vb.
klavyenin fiyatı markaya göre pahalı değil mi kaç yıldır kullanıyosun
site hakkında pek bilgi bulamadım açıkçası güven sağlasa siparişi iptal edip buradan alırdımaha şansına varmış ama hiç bilmediğim bi yer önsiparişle 14 günde geliyor güvenilir midir bilmem değerlendirebilirsiniz
![]()
ATTACK SHARK R5 Ultra Carbon Fiber Wireless 8K PAW3950MAX Oyuncu Mouse
Ultra-Light Carbon Fibre Construction: ATTACK SHARK R5 Ultra made with super-tough injection-moulded carbon fibre, it's seriously light but built like a tank - resisting drops, bashes and whatever else you throw at it. The hollow design keeps it agile for those lightning-fast flicks in games...silabor.com
güzel tok duruyor klavyedaha yeni çıktı 3 aydır kullanıyorum sanırım fiyatı 3800 iken donanımarşivinden görüp aldım marka olarak bakmamak lazım verdiğği özelliklerle denkleri ve kutu içeriği 5-6k lık klavyelere rakip yani o paralara olsa almazdım zaten ama 3800'e rakipsizdi yakında wooting 60he veya wraithe stok gelirse
Pwnage Zenblade 65 V2
almayı düşünüyorum
Ben de mouse arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Mouse eline ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısın? Ağırlık veya oynanış açısından nasıl hissettirdigi vb.
Silabor iyi yerdir reis daha önce alışveriş yapmadım ama tiktok vb. Alışveriş yapan kişiler var bak istersensite hakkında pek bilgi bulamadım açıkçası güven sağlasa siparişi iptal edip buradan alırdım
site hakkında pek bilgi bulamadım açıkçası güven sağlasa siparişi iptal edip buradan alırdım
daha bugün mouse bozuldu o yüzden birazda acelesi var işin eğer zamanım bol olsaydı dediğiniz gibi yapardımSilabor iyi yerdir reis daha önce alışveriş yapmadım ama tiktok vb. Alışveriş yapan kişiler var bak istersen
indirimsiz hali ile kıyaslarsak superlight 2 ile aynı fiyata denk geliyor superlightten iyi değildir herhaldehocam ben kullanıyorum attack shark r5 ultrayıda scyrox v6'yı da mükemmel ikiside kesinlikle pişman olmayacaksın olamazsın yani fiyatına göre mükemmel ya akşama kadar övebilirim şu mouse'u hem hafif hem çok iyi sensörü çok iyi switchi çok iyi mcusu var 8000 hz var çokçok hafif onu demiştik zaten başka eline iyi oturuyor acayip hızlı mukemmel birsey yani alın demezsiniz ki sonra keşke bunu almasaydım da şunu alsaydım fp bir şey aldığınızdan emin olmuş olacaksınız ben ilk aldıktan sonra attack shark r5 ultra çıkmıştı aynı fiyattan hemde keşke onu alsaydım diye yakındım 1-2 ay sonra dongle kayboldu onuda aldım ama scyroxun tadı çok başkaydı çok daha iyi yani
daha bugün mouse bozuldu o yüzden birazda acelesi var işin eğer zamanım bol olsaydı dediğiniz gibi yapardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirimsiz hali ile kıyaslarsak superlight 2 ile aynı fiyata denk geliyor superlightten iyi değildir herhalde
| Kriter | Logitech Superlight 2 | Scyrox V6 |
|---|---|---|
| Sensör DPI/IPS/ACC | 44 k / 888 IPS / 88 G | 30 k / 750 IPS / 50 G |
| Polling Rate | 8 kHz | 8 kHz |
| Ağırlık | 59–60 g | ~43 g |
| Boyut (mm) | 125×63.5×40 | 119×61×40 |
| Switch | Lightforce hibrit | Omron optik |
| Glide/Feet | PTFE feet, biraz drag | Yüksek glide, yedek feet |
| Batarya | 95 saat | 4–8 gün (kullanıma göre) |
| Bağlantı | USB-C, G HUB | Dongle, web yazılım |
| Fiyat (USD/TR) | ~159 USD (6 500₺+) | 69,99 USD (~3 500₺) |
daha bugün mouse bozuldu o yüzden birazda acelesi var işin eğer zamanım bol olsaydı dediğiniz gibi yapardım
indirimsiz hali ile kıyaslarsak superlight 2 ile aynı fiyata denk geliyor superlightten iyi değildir herhalde
neyse aldım zaten artık eywsuperlight 2 6k dan başlıyor hocam hadi diyelim ki ikiside 3k
Kriter Logitech Superlight 2 Scyrox V6 Sensör DPI/IPS/ACC 44 k / 888 IPS / 88 G 30 k / 750 IPS / 50 G Polling Rate 8 kHz 8 kHz Ağırlık 59–60 g ~43 g Boyut (mm) 125×63.5×40 119×61×40 Switch Lightforce hibrit Omron optik Glide/Feet PTFE feet, biraz drag Yüksek glide, yedek feet Batarya 95 saat 4–8 gün (kullanıma göre) Bağlantı USB-C, G HUB Dongle, web yazılım Fiyat (USD/TR) ~159 USD (6 500₺+) 69,99 USD (~3 500₺)
ya rahat olun hocam scyrox fiyatına gore bunların hepsini katlıyor katlıyor
scyrox indirimli değil ki fiyatı zaten hep 3k 2800 civarlarında
Ürün eline ulaştı mı?n
neyse aldım zaten artık eyw