7K Butce Telefon Onerisi

En azından AI fotoğrafı düzgünleştiriyor hocam o bile pek iyi değil ama🫠
10X'te gündüz iyi. gece ve güneş yokken aşırı derecede kötü. işlemcisi ve performasnından bahsetmiyorum, kendini zor açıyor telefon. Samsung S6 Edge rakibi

açıkcası samsung önermeyi pek sevmiyorum ama bu fiyat bandında ya samsung var yada redmi 2 tane samsung aldık biri a14 biri a15 ikiside şuan deli gibi kasıyor birini annem birini de kardeşim kullanıyor yani nasıl diyeyim whatsapp bile açılmıyor sorunsuz dona dona anca telefonun parmak okuyucusu bile çalışmıyor birde telefonun hala jelatinleri üzerinde a14 için söylüyorum bunları alındığından bu yana kılıfla kullanılıyor ikiside a15 bir nebzede olsa az kasıyor ama yinede kasıyor o yüzden samsung önermiyorum yani ben huawei p30 lite kullanıyorum 6 senelik telefon o bile daha az kasıyor birde envai çeşit parçası değişti

Bu bütçe ile alınacak sıfır bile telefondan verim beklenemez zaten . Ikinci el alabilirsen çok daha iyi olur

bütçeniz yükselebiliyorsa redmi 13 alın a16 hakkında pek bilgim yok o yüzden geçmişte edindiğim samsung tecrübelerinden dolayı önermicem

Bu arada bir arkadaşım S6 Edge kullanıyor hala ve şaka gibi ama bundan daha iyi😁
S6 Edge daha iyi zaten :) J4+ kullanıyordum, S2'den bile daha kötü. Bu telefonun ekranı bozuktu, yan sanayi yaptırdım ve şu anlık bunu kullanıyorum

bütçeniz yükselebiliyorsa redmi 13 alın a16 hakkında pek bilgim yok o yüzden geçmişte edindiğim samsung tecrübelerinden dolayı önermicem
eski samsung lara lafım yok j7 s6 hala akıyor ama yakın geçmişteki modeller çöp 2020 den sonra düşük bütçede bozdu benim için samsung

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,168
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri