End Of The Line
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
En azından AI fotoğrafı düzgünleştiriyor hocam o bile pek iyi değil amakamerası da çöp aslında. yağlı boya sanatı gibi
En azından AI fotoğrafı düzgünleştiriyor hocam o bile pek iyi değil amakamerası da çöp aslında. yağlı boya sanatı gibi
10X'te gündüz iyi. gece ve güneş yokken aşırı derecede kötü. işlemcisi ve performasnından bahsetmiyorum, kendini zor açıyor telefon. Samsung S6 Edge rakibiEn azından AI fotoğrafı düzgünleştiriyor hocam o bile pek iyi değil ama![]()
Bu arada bir arkadaşım S6 Edge kullanıyor hala ve şaka gibi ama bundan daha iyi10X'te gündüz iyi. gece ve güneş yokken aşırı derecede kötü. işlemcisi ve performasnından bahsetmiyorum, kendini zor açıyor telefon. Samsung S6 Edge rakibi
S6 Edge daha iyi zatenBu arada bir arkadaşım S6 Edge kullanıyor hala ve şaka gibi ama bundan daha iyi![]()
eski samsung lara lafım yok j7 s6 hala akıyor ama yakın geçmişteki modeller çöp 2020 den sonra düşük bütçede bozdu benim için samsungbütçeniz yükselebiliyorsa redmi 13 alın a16 hakkında pek bilgim yok o yüzden geçmişte edindiğim samsung tecrübelerinden dolayı önermicem
Halama 2013'te S3 Mini aldık 5 yıl o 3 yıl ben kullandım 2021 de artık dayanamayıp vefat etmiştiS6 Edge daha iyi zatenJ4+ kullanıyordum, S2'den bile daha kötü. Bu telefonun ekranı bozuktu, yan sanayi yaptırdım ve şu anlık bunu kullanıyorum
Allah rahmet eylesin. Rahatsızlığı mı vardı?Halama 2013'te S3 Mini aldık 5 yıl o 3 yıl ben kullandım 2021 de artık dayanamayıp vefat etmişti![]()
Her Fani insan gibi huzur içinde gitti...Allah rahmet eylesin. Rahatsızlığı mı vardı?
Kaç yaşındaydı? Benim büyük halam 84 yaşında vefat etmiştiHer Fani insan gibi huzur içinde gitti...![]()