Ryzen 5600 için ekran kartı seçimi

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,609
Dostlar selam ikinci el ekran kartı alacağım nvidia olacak malesef amd kullanmayacağım bütçe 8k 9k maksimum aklımdaki modeller 3060ti veya 3070 sistemim imzamda mevcut psu değişecek elimde zalman 600w kaliteli bir model var ona geçeceğim iki ekran kartı içinde yeterli olacaktır benim aklımdaki sorun uzun vadede 3070 fullhd için 5600e herhangi bir darboğaz problemi yaşatır mı besler mi rahatça online fps oyunlarında vs

Dostlar selam ikinci el ekran kartı alacağım nvidia olacak malesef amd kullanmayacağım bütçe 8k 9k maksimum aklımdaki modeller 3060ti veya 3070 sistemim imzamda mevcut psu değişecek elimde zalman 600w kaliteli bir model var ona geçeceğim iki ekran kartı içinde yeterli olacaktır benim aklımdaki sorun uzun vadede 3070 fullhd için 5600e herhangi bir darboğaz problemi yaşatır mı besler mi rahatça online fps oyunlarında vs
Besler gibi hocam iyi ikili olurlar

Besler gibi hocam iyi ikili olurlar
hocam birkaç yerde okudum 4060 3060ti seviyesi en idealdir falan yazıyor bende pubg tarzı oyunlar oynuyorum işlemci kullanımı olan o yüzden hani darboğaza sokmasın

amd neden olmaz ? , 3070 5600 ile darboğaz olmaz hocam 1080p full ayarlarda oynadığın sürece problem yaşamazsınız ve 3070 daha iyi olur tabii ki.

amd neden olmaz ? , 3070 5600 ile darboğaz olmaz hocam 1080p full ayarlarda oynadığın sürece problem yaşamazsınız.
full ayarlara gerek yok gayet yeterli olmaz oldu mu diyelim bir oc yeter

gerek yok ta ne olur ne olmaz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birkaç yerde okudum 4060 3060ti seviyesi en idealdir falan yazıyor bende pubg tarzı oyunlar oynuyorum işlemci kullanımı olan o yüzden hani darboğaza sokmasın
pubg optimize özürlü hocam sorun yaşarsanız sizlik değil.

5600le beraber 6750 xt kullanıyorum psu yetse 6800 alacaktım 2. Elde 6750xt veya 6800 de bakabilirsin ben de bu bütçelerde dolanıyordum alırken 3060ti 3070 6700 6700xt 6750xt 6800 6800xt hepsini fp olarak değerlendirdim 6750xt nin garantisi devam ediyor diye onu aldım

amd neden olmaz ? , 3070 5600 ile darboğaz olmaz hocam 1080p full ayarlarda oynadığın sürece problem yaşamazsınız ve 3070 daha iyi olur tabii ki.
hocam hem nvidia nın arayüzünü kullanıyorum bu alt f3 ten oyunlarda özel görüntü ayarı yaptığımız hem de rt performası olarak amd den daha önde zaten 8 vram benim oynadığım oyunlar için yeterli benzer fiyata amd de alabildiğimiz kartlarda güzel modeller var fakat ben nvidia tercih edeceğim

hocam hem nvidia nın arayüzünü kullanıyorum bu alt f3 ten oyunlarda özel görüntü ayarı yaptığımız hem de rt performası olarak amd den daha önde zaten 8 vram benim oynadığım oyunlar için yeterli benzer fiyata amd de alabildiğimiz kartlarda güzel modeller var fakat ben nvidia tercih edeceğim
RT gerektiren oyunlar oynayacaksanız mantıklı evet 3070 en iyi seçim olur.

hocam oc malesef yapamam a serisi anakart mevcut

RT gerektiren oyunlar oynayacaksanız mattıklı evet 3070 en iyi seçim olur.
mesela hocam şu videoda 3 oyunda da belirgin darboğaz mevcut ekran kartı kullanımı çok düşük

hocam oc malesef yapamam a serisi anakart mevcut

mesela hocam şu videoda 3 oyunda da belirgin darboğaz mevcut ekran kartı kullanımı çok düşük
warzone de düşük olması doğal işlemci ağırlıklı bir oyun , fortnite de öyle , cb2077 de ultraya alınca sorun kalkar.

Geri