Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

kesinlikle öyle düşünüyorum valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu yarın elimde olacak enermax revolution DFX 1350 w gold uyar mı nasıl bağlanıyor hiç bir fikrim yok
kasanın psu boyutuna bakmadan mı aldın? birde ekran kartı kablosu uyuyor mu diye bakmadan mı aldın

kasanın psu boyutuna bakmadan mı aldın? birde ekran kartı kablosu uyuyor mu diye bakmadan mı aldın
benim psu sığıyor değilmi hocam aerocool kasaya ona bakmışmıydık

strimer kablosu zaten almadım öylesine bakıyorum şuan enermax revolution DFX 1350 w psu aldım sadece :D

Anladım reis zaten h9 alırsan bir de lianli fan önermem lazım sistem parası çıkıyor:)
hocam var mı senin önerin enermax reevolution DFX 1350w gold psu aldım yarın elimde olacak kasa alamıyorum imzamdaki kasadan devam etcem ama içeriyi renk çümbüşü yapmak istiyorum argb fan + strimer kablo istiyorum anakart ve ekran kartı için ayrıca anakartda aldım bu gün Gigabayte Aorus x870 Elite onuda takıcam mevcut kasaya önerin var mı ?

psu boyutu ile kasanın boyutuna bakmadan psu mu aldın diye sordum sen bana kabloyu almadım ki diyorsun :D
ben sonradan 3 fanı alınca nasıl kontrol edicem hocam aklıma geldi şimdi

psu boyutu ile kasanın boyutuna bakmadan psu mu aldın diye sordum sen bana kabloyu almadım ki diyorsun :D
ya :D dfgkljgdfjkslşgd valla bakmadım sanırım uyar diye düşünüyorum enermax kasada sonuçta inşallah uyar yoksa birde kasa çekicem seve seve :D

Geri