Cyberpunk 2077: Phantom Liberty PC mi PS5 Pro mu?

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
531
Merhaba arkadaşlar. PS5 Pro ve 4070 Ti Super'li PC'ye sahibim. Cyberpunk 2077'e bilgisayarda sahibim, PS5 Pro da ise PS Plus'ta mevcut. Phantom Liberty ek paketini alacağım. Sizce PC'de mi PS5 Pro için mi alayım? Bu arada DLC PS5 Pro'da garip şekilde daha ucuz :)
FPS ve görüntü pc de daha güzel olacak ama ps karşısında da yatarak oynamak cazip geliyor tam karar veremedim o yüzden düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba arkadaşlar. PS5 Pro ve 4070 Ti Super'li PC'ye sahibim. Cyberpunk 2077'e bilgisayarda sahibim, PS5 Pro da ise PS Plus'ta mevcut. Phantom Liberty ek paketini alacağım. Sizce PC'de mi PS5 Pro için mi alayım? Bu arada DLC PS5 Pro'da garip şekilde daha ucuz :)
FPS ve görüntü pc de daha güzel olacak ama ps karşısında da yatarak oynamak cazip geliyor tam karar veremedim o yüzden düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
hocam tamamen size bagli keyif yapmayi seviyorsaniz ps, yok ben odaklanip masa basinda oynarim derseniz pc. ben sahsen pc tercih ediyorum ps buyuk ekranda gozumu yoruyor 😀

hocam tamamen size bagli keyif yapmayi seviyorsaniz ps, yok ben odaklanip masa basinda oynarim derseniz pc. ben sahsen pc tercih ediyorum ps buyuk ekranda gozumu yoruyor 😀
Açık dünya oyunları sanki playstation da daha iyi olur gibi geliyor. Bir de işten yorgun geldiğimde pc karşısında oynamak ne bileyim biraz motivasyon istiyor. Bu arada Cyberpunk görüntü açısından pc ile ps arasında çok fark olur mu?

Açık dünya oyunları sanki playstation da daha iyi olur gibi geliyor. Bir de işten yorgun geldiğimde pc karşısında oynamak ne bileyim biraz motivasyon istiyor. Bu arada Cyberpunk görüntü açısından pc ile ps arasında çok fark olur mu?
bence aman aman olmuyor ama dediginiz dogru yorgunken yatip oynama keyfi baska olur. PS ile PC arasi cok fark da olmaz PS yapistirin daha ucuzmus zaten hocam 😀

PC de oynayın hocam arkadaşın abarttığı kadar bugda kalmadı oyunda,daha bugün 2.3 patchi geldi bide

PC bağlayamaz mısın? Görüntü farkı olur. Path Tracing, Ray Reconstruction vs. baya teknoloji var.
Hocam kasa çok ağır her seferinde salona taşıyamam maalesef, olmazsa ana oyunu pc dlc yi ps dan bitirip farkı görürüm artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tv de yatarak oynamak çok daha keyifli olur muhtemelen
Bende aynı düşüncedeyim spiderman ps da daha keyifli gelmişti, gow da pc de daha keyifliydi. Sanki açık dünya oyunları için ps daha iyi gibi

pc de oynayacaksan dlc yi bedavaya ekleme metodunu paylaştim

Hocam aynı şekil işten gelince PS de oynuyorum. Eskiden pc de bitirmiştim şimdi ps de zorlanıyorum biraz. Uzanarak oynamak rahat oluyor ama bazen küçük yazı tabela vb. okuyamıyorum Tv de.

Ufak bir deneyim paylaşacağım sonra size bırakacağım. Yenilerde G6 OLED 240hz versiyon aldım, bilgisayarda kullanırken gayet keyifliydi sizinki gibi sağlam olmayan donanımlara sahibim ; 6700XT - 12400F - DDR4 Sistem. Konuyu da açtım bakabilirsiniz, PS5'e bağladığımda monitörden görüntü alamıyorum. Geçenlerde 1-2 ayar yaparak 1.5 saatlik başında oturma şansım oldu ve OLED monitör ile PS5 deneyimine bayıldım gerçekten. Fakat konu shooting tarafında yani silahlı oyunlarsa, bence gene "Mouse ile oynamak" her türlü çok daha keyifli. O yüzden Cyberpunk gibi bir oyun tam olarak FPS tarafında olmasa da atış barındırdığı için bence bilgisayarda oynamanız daha kaliteli olacaktır. Lakin Diablo IV, EA FC, NBA, Split Fiction gibi oyunlar ise PS'te daha keyifli.

Geri