SerkanK.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
Farklı marka ram fark etmiyor önemli olan mhz cl ve DDR seviyesi. Bende de aynı laptop var birinde Samsung diğer slotta SK Hynix marka ram takılı.Beyler vatanin yuzdr 20 indirim koduyla 1.800 e geldi 3 taksite aldim ama emin olmak icin soruyorum. Bu ram dogrumu? Daha ucuza bulunurmu?
Farklı marka ram fark etmiyor önemli olan mhz cl ve DDR seviyesi. Bende de aynı laptop var birinde Samsung diğer slotta SK Hynix marka ram takılı.
evet aynı. O laptop DDR5 4800 Mhz CL40 destekli sorun çıkmaz alabilirsinTamam onu bende biliyorum. Cl ve mhz degeri aynimi emin olamadim. Vatandan aldim ama daha uygunu varmi onu soruyorum.
evet aynı. O laptop DDR5 4800 Mhz CL40 destekli sorun çıkmaz alabilirsin
bu cihazda sata girişi yok sadece m2 ssd takabilirsin boşta 1 yuvası var. Ben aldığımda 8 gb ram ile geldi bilgisayarcıya 100 liraya taktırmıştım bir 8 ram daha. RAM ve SSD eklemede hiçbir cihazın garantisi bozulmaz.Bir sey daha soracagim. Eski laptopa sata 3 ssd taktim ben ondan cikarip buna taksam garantiyi etkiliyormu . Bu aldigim rami rahatca takabilirmiyim ben evde tek basima. Ram ve ssd yi garanti si etkilenmeden nerede taktırabilirim?
Hayda sata 3 ssd almistim daha garantiside var. Simdi bide m2 ssd almak lazım oldubu cihazda sata girişi yok sadece m2 ssd takabilirsin boşta 1 yuvası var. Ben aldığımda 8 gb ram ile geldi bilgisayarcıya 100 liraya taktırmıştım bir 8 ram daha. RAM ve SSD eklemede hiçbir cihazın garantisi bozulmaz.
yeni nesil cihazlarda artık sata ssd girişi yok mecbur m2 alacaksın evet, ben Samsung 256 GB M2 aldım taktım 512 + 256 m2 ssd var şuanda cihazdaHayda sata 3 ssd almistim daha garantiside var. Simdi bide m2 ssd almak lazım oldu