- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,587
Xiaomi olmasın demiş yalnızpoco f7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S24 FE
Xiaomi olmasın demiş yalnızpoco f7
33kya alirsaniz rakipsiz cihazdi tabii ki.O nasıl güzel mi
niye yetmesin ki?Sanırım İP13 alacağım ancak bir sorun var elbet 128 gb yetmeyecektir 256 GB ise 50.000 den başlıyor
Yurtdışı alsak nasıl olur![]()
11 kullanıyorum 5 senedir hala canavar gibi. pil sağlığım da daha yeni 70 lere düştü. kullanımla alakalıWebtekno yaptı böyle bir video
11 olmaz annem kullanıyor pil sağlığı da çöp oldu güncelleme de kesildi
2 senedir kaçak redmi kullanıyorum gerçekten eli yüzü düzgün bir telefon almak istiyorum
16e de tam bir şaka...
Uzun süreli kullanım ve performans için 128 az kalır hocam sonuçta 5-6 yıl kullanacağım maksimumniye yetmesin ki?
11 kullanıyorum 5 senedir hala canavar gibi. pil sağlığım da daha yeni 70 lere düştü. kullanımla alakalı
Hocam 400 Pro 35.000 olmuş bütçemi o kadar zorlayamam indirim gelirse tekrar iyi olurHB premiumla 32.999tlye honor 400 pro 12/512 satmisti. yine ayni fiyati gorurseniz 3k daha cikin onu alin.
Herkes de aynı telefonu öneriyor Bayağı iyi olsa gerekXiaomi olmasın demiş yalnız
S24 FE
bende günde 1 kere falan takıyorum şarja götürüyor. tabii telefonla ne yaptığınıza göre değişir ben whatsapp ı bile pc den kullanıyorum neredeyse, o yüzden şarjı da hafızası da yetiyor.Uzun süreli kullanım ve performans için 128 az kalır hocam sonuçta 5-6 yıl kullanacağım maksimum
Onunki de şuan 68-66 arası bir şey olması lazım o kadar düştü hiç dayanmıyor sürekli şarja takmak zorunda kalıyor
Ben olsam o kadar para verip 60hz telefon almam hocam yine de siz bilirsiniz. En kötü s24+ al uzun yıllar güncelleme garantisi de mevcutSanırım İP13 alacağım ancak bir sorun var elbet 128 gb yetmeyecektir 256 GB ise 50.000 den başlıyor
Yurtdışı alsak nasıl olur![]()
Şimdiden hayırlı olsun alacağınız cihaz iyi günlerde kullanınYani öyle yapacağım muhtemelen
S24 fe iyidir herhaldeXiaomi olmasın demiştim amaa
S23 FE daha iyi diyorlar ama S24 FE nin işlemcisi çok iyimiş öyle duydum
@xenk2626 s24 fe kullanıyordu bir sorun istersenizYani öyle yapacağım muhtemelen