25-30 K arası Telefon önerisi

HB premiumla 32.999tlye honor 400 pro 12/512 satmisti. yine ayni fiyati gorurseniz 3k daha cikin onu alin.

Sanırım İP13 alacağım ancak bir sorun var elbet 128 gb yetmeyecektir 256 GB ise 50.000 den başlıyor
Yurtdışı alsak nasıl olur🤔
niye yetmesin ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Webtekno yaptı böyle bir video

11 olmaz annem kullanıyor pil sağlığı da çöp oldu güncelleme de kesildi

2 senedir kaçak redmi kullanıyorum gerçekten eli yüzü düzgün bir telefon almak istiyorum

16e de tam bir şaka...
11 kullanıyorum 5 senedir hala canavar gibi. pil sağlığım da daha yeni 70 lere düştü. kullanımla alakalı

niye yetmesin ki?

11 kullanıyorum 5 senedir hala canavar gibi. pil sağlığım da daha yeni 70 lere düştü. kullanımla alakalı
Uzun süreli kullanım ve performans için 128 az kalır hocam sonuçta 5-6 yıl kullanacağım maksimum

Onunki de şuan 68-66 arası bir şey olması lazım o kadar düştü hiç dayanmıyor sürekli şarja takmak zorunda kalıyor

Tamam İstek listesine aldım dediğiniz telefonları
İlk indirim alan kazanacak

HB premiumla 32.999tlye honor 400 pro 12/512 satmisti. yine ayni fiyati gorurseniz 3k daha cikin onu alin.
Hocam 400 Pro 35.000 olmuş bütçemi o kadar zorlayamam indirim gelirse tekrar iyi olur

Xiaomi olmasın demiş yalnız

S24 FE
Herkes de aynı telefonu öneriyor Bayağı iyi olsa gerek

Uzun süreli kullanım ve performans için 128 az kalır hocam sonuçta 5-6 yıl kullanacağım maksimum

Onunki de şuan 68-66 arası bir şey olması lazım o kadar düştü hiç dayanmıyor sürekli şarja takmak zorunda kalıyor
bende günde 1 kere falan takıyorum şarja götürüyor. tabii telefonla ne yaptığınıza göre değişir ben whatsapp ı bile pc den kullanıyorum neredeyse, o yüzden şarjı da hafızası da yetiyor.

Sanırım İP13 alacağım ancak bir sorun var elbet 128 gb yetmeyecektir 256 GB ise 50.000 den başlıyor
Yurtdışı alsak nasıl olur🤔
Ben olsam o kadar para verip 60hz telefon almam hocam yine de siz bilirsiniz. En kötü s24+ al uzun yıllar güncelleme garantisi de mevcut

evet kullanıyorum çokta memnunum kusursuz diyebileceğim bir telefon işlemci-kamera-yazılım olarak çok iyi batarya 4700mah ancak yazılım ve işlemcinin optimizasyonuyla 5000-5100mah gibi uzun gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,428
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri