Yardım 2k ile 3k arası mouse önerisi

aha şansına varmış ama hiç bilmediğim bi yer önsiparişle 14 günde geliyor güvenilir midir bilmem değerlendirebilirsiniz

yeni sipariş verdim boyutları önceki kullandığım mouse ile hemen hemen aynı zaten
Ben de mouse arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Mouse eline ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısın? Ağırlık veya oynanış açısından nasıl hissettirdigi vb.

valla daha dun gece stok vardı babus bitmiş bende bi tane bundan var bi tanede scyrox var şarj bitince öbürüne geçiyorum cok memnunum aldıgım en mantıklı kararlar olabilir hayattakı ya su iki mouse ve rampage zenith pro klavye fiyatlarına gore canavarlar
klavyenin fiyatı markaya göre pahalı değil mi kaç yıldır kullanıyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de mouse arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Mouse eline ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısın? Ağırlık veya oynanış açısından nasıl hissettirdigi vb.
unutmazsam yaparım tabi

klavyenin fiyatı markaya göre pahalı değil mi kaç yıldır kullanıyosun

daha yeni çıktı 3 aydır kullanıyorum sanırım fiyatı 3800 iken donanımarşivinden görüp aldım marka olarak bakmamak lazım verdiğği özelliklerle denkleri ve kutu içeriği 5-6k lık klavyelere rakip yani o paralara olsa almazdım zaten ama 3800'e rakipsizdi yakında wooting 60he veya wraithe stok gelirse

Pwnage Zenblade 65 V2

almayı düşünüyorum

aha şansına varmış ama hiç bilmediğim bi yer önsiparişle 14 günde geliyor güvenilir midir bilmem değerlendirebilirsiniz

site hakkında pek bilgi bulamadım açıkçası güven sağlasa siparişi iptal edip buradan alırdım

daha yeni çıktı 3 aydır kullanıyorum sanırım fiyatı 3800 iken donanımarşivinden görüp aldım marka olarak bakmamak lazım verdiğği özelliklerle denkleri ve kutu içeriği 5-6k lık klavyelere rakip yani o paralara olsa almazdım zaten ama 3800'e rakipsizdi yakında wooting 60he veya wraithe stok gelirse

Pwnage Zenblade 65 V2

almayı düşünüyorum
güzel tok duruyor klavye

hocam ben kullanıyorum attack shark r5 ultrayıda scyrox v6'yı da mükemmel ikiside kesinlikle pişman olmayacaksın olamazsın yani fiyatına göre mükemmel ya akşama kadar övebilirim şu mouse'u hem hafif hem çok iyi sensörü çok iyi switchi çok iyi mcusu var 8000 hz var çokçok hafif onu demiştik zaten başka eline iyi oturuyor acayip hızlı mukemmel birsey yani alın demezsiniz ki sonra keşke bunu almasaydım da şunu alsaydım fp bir şey aldığınızdan emin olmuş olacaksınız ben ilk aldıktan sonra attack shark r5 ultra çıkmıştı aynı fiyattan hemde keşke onu alsaydım diye yakındım 1-2 ay sonra dongle kayboldu onuda aldım ama scyroxun tadı çok başkaydı çok daha iyi yani

site hakkında pek bilgi bulamadım açıkçası güven sağlasa siparişi iptal edip buradan alırdım

yok yok almayın hocam scyroxdan çok memnun kalacaksınız gerek yok bu attack shark'a kaymaya vs alışması zor oluyor ve skates'ler kötü skates masrafı etmeniz gerekecek birde scyrox da da kötü ama bundaki kadar kötü değil diyeyim değişmek istemezsiniz büyük ihtimalle ama sıkılınca değişirsiniz kayma performansı kötü cs2 için çok iyi ama

Silabor iyi yerdir reis daha önce alışveriş yapmadım ama tiktok vb. Alışveriş yapan kişiler var bak istersen
daha bugün mouse bozuldu o yüzden birazda acelesi var işin eğer zamanım bol olsaydı dediğiniz gibi yapardım

hocam ben kullanıyorum attack shark r5 ultrayıda scyrox v6'yı da mükemmel ikiside kesinlikle pişman olmayacaksın olamazsın yani fiyatına göre mükemmel ya akşama kadar övebilirim şu mouse'u hem hafif hem çok iyi sensörü çok iyi switchi çok iyi mcusu var 8000 hz var çokçok hafif onu demiştik zaten başka eline iyi oturuyor acayip hızlı mukemmel birsey yani alın demezsiniz ki sonra keşke bunu almasaydım da şunu alsaydım fp bir şey aldığınızdan emin olmuş olacaksınız ben ilk aldıktan sonra attack shark r5 ultra çıkmıştı aynı fiyattan hemde keşke onu alsaydım diye yakındım 1-2 ay sonra dongle kayboldu onuda aldım ama scyroxun tadı çok başkaydı çok daha iyi yani
indirimsiz hali ile kıyaslarsak superlight 2 ile aynı fiyata denk geliyor superlightten iyi değildir herhalde

daha bugün mouse bozuldu o yüzden birazda acelesi var işin eğer zamanım bol olsaydı dediğiniz gibi yapardım

indirimsiz hali ile kıyaslarsak superlight 2 ile aynı fiyata denk geliyor superlightten iyi değildir herhalde

superlight 2 6k dan başlıyor hocam hadi diyelim ki ikiside 3k

KriterLogitech Superlight 2Scyrox V6
Sensör DPI/IPS/ACC44 k / 888 IPS / 88 G30 k / 750 IPS / 50 G
Polling Rate8 kHz8 kHz
Ağırlık59–60 g~43 g
Boyut (mm)125×63.5×40119×61×40
SwitchLightforce hibritOmron optik
Glide/FeetPTFE feet, biraz dragYüksek glide, yedek feet
Batarya95 saat4–8 gün (kullanıma göre)
BağlantıUSB-C, G HUBDongle, web yazılım
Fiyat (USD/TR)~159 USD (6 500₺+)69,99 USD (~3 500₺)

ya rahat olun hocam scyrox fiyatına gore bunların hepsini katlıyor katlıyor

scyrox indirimli değil ki fiyatı zaten hep 3k 2800 civarlarında

n
superlight 2 6k dan başlıyor hocam hadi diyelim ki ikiside 3k

KriterLogitech Superlight 2Scyrox V6
Sensör DPI/IPS/ACC44 k / 888 IPS / 88 G30 k / 750 IPS / 50 G
Polling Rate8 kHz8 kHz
Ağırlık59–60 g~43 g
Boyut (mm)125×63.5×40119×61×40
SwitchLightforce hibritOmron optik
Glide/FeetPTFE feet, biraz dragYüksek glide, yedek feet
Batarya95 saat4–8 gün (kullanıma göre)
BağlantıUSB-C, G HUBDongle, web yazılım
Fiyat (USD/TR)~159 USD (6 500₺+)69,99 USD (~3 500₺)

ya rahat olun hocam scyrox fiyatına gore bunların hepsini katlıyor katlıyor

scyrox indirimli değil ki fiyatı zaten hep 3k 2800 civarlarında
neyse aldım zaten artık eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye