Steamle aynı 15 dolar ederiredere kaç papel
alınırmıkı ya 2 kere bitirim ama artık onlide oynamak istiyorum arkadaşım yok amaSteamle aynı 15 dolar ederi
Ben steamden aldım İnşallah yakında pc alacam. Yüzlerce oyunum var ilk onu yükleyecem öyle heyecanlıyım.alınırmıkı ya 2 kere bitirim ama artık onlide oynamak istiyorum arkadaşım yok ama
Yeni gelen oyunlar girmez.last of us part 2 girmedi indirime bekliyoruz 2 aydir![]()
helal olsun başarılarBen steamden aldım İnşallah yakında pc alacam. Yüzlerce oyunum var ilk onu yükleyecem öyle heyecanlıyım.
DLC epey büyük aslında indirim olarak haklısınız tabii, dlc playstation store da dahi daha ucuzOnun fiyatı ana oyun kadar olduğu için iyi bir indirimde değil. O yüzden yazmadım.
Güzel oyun değil bence
Ben witcher 3 ve assassins creed oyunlarını tavsiye ederim.imzadaki sistemi yeni aldim. hikayeli oyun istiyorum. hogwarts legacy,god of war,detroit become human iyi oyunlar mi hocam almali miyim?
daha once crysis serisi mafia serisi ve cyberpunk + dlc bitirdim
aktif olarak rdr2 ultimate aldim ona baslayacagim.
hangi oyunu knkparam olsada alsam
assasin creed shadow veya ghost of tshuma belkide cyperpunk 2077 .d güzel oyunlarback 4 blood alsam steam de ki arkdaşla oynayabilirim mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi oyunu knk![]()