Yardım RYZEN 7 9800X3D Sıvı Soğutucu İle 80 Derece görüyor Normal mi ?

ilk başta şu ısıları düzeltin bi hocam fan eğrisinin ilgisi yok suanki ısılarla sadece daha düşük güç tüketimiyle en iyi ısı değerlerinii yakalamak gibi bir şey fan eğrisi
anladım tamamdır ozaman bi tekrar kaliteli termal macun deneyeceğim olmazsa radyatörün yerini değiştireceğim

anladım tamamdır ozaman bi tekrar kaliteli termal macun deneyeceğim olmazsa radyatörün yerini değiştireceğim

içindeki sıvıda da problem olabilir ne zaman aldınız sıvı sğoutmayı çalkalayıp dinlemeye çalışın bi ses geliyor mu sıvısı bitmiştir belki

Thermal Grizzly Aeronaut

Thermal Grizzly - Kryonaut

hangisi almalıyım peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içindeki sıvıda da problem olabilir ne zaman aldınız sıvı sğoutmayı çalkalayıp dinlemeye çalışın bi ses geliyor mu sıvısı bitmiştir belki
parçaların hepsi 1 haftalık daha hani totalde 2 gün ya çalışmıştır ya çalışmamıştır.

Thermal Grizzly Aeronaut

Thermal Grizzly - Kryonaut

hangisi almalıyım peki

parçaların hepsi 1 haftalık daha hani totalde 2 gün ya çalışmıştır ya çalışmamıştır.

Kryonaut alın hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: mumi
Kryonaut alın hocam
tamamdır teşekkür ederim çok yardımcı oldun bunların hepsini deneyince burdan geri dönüş olarak bir paylaşım yaparım

yardımcı olan yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim saolun

Üst taraf cam. Radyatör, fan sıcaklığı nereden atacak? Bu şekilde bu sıcaklıklar normal, ısınır. Hele bu havalarda. Atamıyor sıcaklığı kasadan. Hiç mantıklı kasa değil. Değiştirmeni öneririm.

• Beğen
Üst taraf cam. Radyatör, fan sıcaklığı nereden atacak? Bu şekilde bu sıcaklıklar normal, ısınır. Hele bu havalarda. Atamıyor sıcaklığı kasadan. Hiç mantıklı kasa değil. Değiştirmeni öneririm.
artık 17k verdik bile yapacak bir şey yok :D çözüm bulucaz bi şekilde

Parçalar alınmış ve yüksek bütçeli bir sistem toplanmış NZXT H9 Elite buildlerine bakarsanız bütün insanlar sıvı soğutucuyu bu şekilde kasanın üstüne montajlamış ki zaten havayı atacak yerleri mevcut. Parça değiştirmek yerine başka bir çözüm öneririm :)

Aynı işlemci colorful battleax b650m plus wifi v15 anakart, deepcool lt720 sıvı soğutma, kasa mesh, sıvı soğutma ön panele takılı, oto oc kapalı +200mhz manuel oc, curve optimizer kapalı halde

Cinebench r23 77 derece, aida64 extreme hatalı gösteriyor 61 yazıyor tam yükte sebebini anlamadım, occt 75-79, boşta 40-42, oyunlarda 67 civarı.

Sizinkinde de çok sorun yok alsında kasa farkı var biraz.

• Beğen
Kasa soğutmada dezavantajlı bir kasa zaten.işlemci ısınan bir işlemci.

işlemcinin gpu sunu kapattın mı? işlemcinin gpu sunu kapat bir tık yararı olacaktır.

ayrıca bu işten anlayan birinden işlemciye biraz undervolt yapmasını isteyebilirsin.tabi burada risk var...

Kasa soğutmada dezavantajlı bir kasa zaten.işlemci ısınan bir işlemci.

işlemcinin gpu sunu kapattın mı? işlemcinin gpu sunu kapat bir tık yararı olacaktır.

ayrıca bu işten anlayan birinden işlemciye biraz undervolt yapmasını isteyebilirsin.tabi burada risk var...
işlemcinin gpusunu aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım biosdan değil o işe yarar sanırım ama mesela ramdan 2gb falan sisteme ayrılmışl bi bellek var onu kapatamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri