❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

ben en ıyısı god of war falan alayım fc 24 aldıgımdan berı sadece 5-10 saat oynamısımdır :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi ben bunu tek hesaptan yaparsam sadece 25 dolar gelıyor demı yanı anladıgım kadarıyla 1100 tl harcayıp 1010 tl steam bakıyesı alıcam

ben en ıyısı god of war falan alayım fc 24 aldıgımdan berı sadece 5-10 saat oynamısımdır :)

şimdi ben bunu tek hesaptan yaparsam sadece 25 dolar gelıyor demı yanı anladıgım kadarıyla 1100 tl harcayıp 1010 tl steam bakıyesı alıcam
Evet.

Dostlar bildiğiniz üzere FC26 70$'dan çıktı. İyzico ve parolpara kullanarak FC 26'yı nasıl 3300TL Cashback alarak alabileceğimizi anlatacağım.
Toplamda 75$'lık Steam cüzdan kodu alacağız. İsterseniz gidin skin alın, isterseniz başka oyun alın isterseniz de GTA 6 için bekletin :D.
Bu yöntem için daha önce hiç alışveriş yapılmamış 3 adet iyzico ve parolpara hesabına ihtiyacımız var. Bu hesaplar Sizin,annenizin ve babanızın hesabı olabilir.

1- 3 adet İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2- İyzico ilk alışverişe 500TL ve Oyunfor'da 1000 lira alışverişe 200TL cahback veriyor.
3- Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz. Parolapara'da 400TL cashback veriyor.
4- oyunfor.com'a girip 2 adet 10$ ve bir adet 5$ olmak üzere toplamda 3 adet Steam cüzdan kodunu sepete ekliyoruz. 3 cüzdan kodu 1045TL yapıyor.
5- Oyunu alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
6- İyzico İlk alışverişten 500TL+ İyzico Oyunfor kampanyasından 200TL+ Parolpara'dan ise 400TL yani toplam 1100TL Cashback'imiz hayırlı olsun.
7- Bu işlemi 3 hesap içinde yapıyoruz. Totalde Steam hesabımıza 25$+25$+25$=75$ ekliyoruz. Cashback olarak ise 3300TL Cashback kazanmış oluyoruz.
8- Parolpara cahbackleri ibana yatıyormuş yani nakit olarak çekebiliyoruz. İyzico'lar ise galiba vodafone pay ile çekiliyormuş. Ama daha önce hiç yapmadığım için tam bilmiyorum.
9-Yani Totalde 1045x3=3135TL harcıyoruz ve 3300TL cashback kazanmış oluyoruz.

Linkler;

Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem hakkında aklınızda soru işareti varsa bu konuya bakabilirsiniz;
bunlar sadece tel no onaymı istiyor

ben şahsen oyunfordan 1000 tl ye razer alıp 900 e bozdurdum ve parayı nakite çevirip istediğim yerden harcayabildim.

Steam cüzdan kodunu epicten kullanmayı başarırsan neden olmasın.
Bu tarihi anları kaydetmeyi unutma her yerde haber olursun.

Valla hatırlamıyorum.
18 yaş altına parolapara hesabı açabiliyo muyum. Hesap açarken görüntülü görüşme yapılıyor mu ona göre kardeşimin yerine hesap açcam

18 yaş altına parolapara hesabı açabiliyo muyum. Hesap açarken görüntülü görüşme yapılıyor mu ona göre kardeşimin yerine hesap açcam
görüntulu goruşme yok ama 18 yaş altını bılmıyorum

Kalan 5 dolara da matematikten özel ders :D

Şaka bir yana bakiyeyi hesapta tutmak daha mantıklı. Zaten Epic maksimum seneye beleş verir FC26 yı.
aynn bekle verir beleşe :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri