Servis bekleyip son anda kapsam dışı derler miCihazını sana geri vermezler çok zorlama
Kapsam içide dışıda olsa sana teslim etmek zorundalar yukarıda dalga geçiyordum kullanıcı hatası bile olsa ürünü sana göndermek zorundalar hemde toplu bir şekilde gelmezse uğraşacaksın biraz THH falanServis bekleyip son anda kapsam dışı derler mi
Cihazda sorun yok teslim etmek zorunda olduğunu biliyorum da son anda kapsam dışı derler mi onu merak ettim böyle şeyler yapıyor mu servislerKapsam içide dışıda olsa sana teslim etmek zorundalar yukarıda dalga geçiyordum kullanıcı hatası bile olsa ürünü sana göndermek zorundalar hemde toplu bir şekilde gelmezse uğraşacaksın biraz THH falan
Yapabilirler servise bağlı cihazınız kullanıcı hatası parasını ver yapalımda diyebilirler ama ararlar her şekildeCihazda sorun yok teslim etmek zorunda olduğunu biliyorum da son anda kapsam dışı derler mi onu merak ettim böyle şeyler yapıyor mu servisler
Sen atsan da bir süreç vardır. Boşa atıp darlamanın anlamı yok. 21 iş gününe kadar süreleri var. 21 iş gununden sonra atabilirsin. Çünkü sure geçtiği için bilgi alma hakkın oluyor. Diğer türlü mesajlarını ciddiye almazlar.Cihazımı vatan garantiye gönderdim sistemde 9 gündür iş günü bu arada yetkili servis kontrolünde yazıyor. bu durumda vatana mail attım bir kaç kere hep geçiştirici cevap verdiler. Mail atmaya devam etsem sorun olur mu
14 değil miydi ya o süre 21 miymişSen atsan da bir süreç vardır. Boşa atıp darlamanın anlamı yok. 21 iş gününe kadar süreleri var. 21 iş gununden sonra atabilirsin. Çünkü sure geçtiği için bilgi alma hakkın oluyor. Diğer türlü mesajlarını ciddiye almazlar.
Servis 21 gün , 14 gün koşulsuz iade hakkı. Yeni kurallar gelcek ilerde değişebilir14 değil miydi ya o süre 21 miymiş
Koşulsuz iade hakkı nedirServis 21 gün , 14 gün koşulsuz iade hakkı. Yeni kurallar gelcek ilerde değişebilir
Mağazadan almadigin sürece, internetten aldığın urunlerde kendi gözünle görmedigin için böyle hakkın var. Tabi çoğu firma kabul etmez. Paketi açtın vs diyerek. Çok uğraştırırlar.Koşulsuz iade hakkı nedir
Kapsam dışı olduğunda 9 iş günü gibi bir süre bekletiyorlar mı yoksa önceden ücretli tamir için arıyorlar mıMağazadan almadigin sürece, internetten aldığın urunlerde kendi gözünle görmedigin için böyle hakkın var. Tabi çoğu firma kabul etmez. Paketi açtın vs diyerek. Çok uğraştırırlar.
14 günlük cayma hakkı yazınca çıkar google’aKoşulsuz iade hakkı nedir