Yardım 9800x3D için sıvı soğutucu önerisi

Resourn

80+
Reaksiyon skoru
37
Kasa MSI MAG PANO 100R PZ ATX. 360 mm destekliyormuş. Arctic Liquid Freezer III Pro ARGB 360 var aklımda ama fiyatı tek bir tekel satıcı sattığı için olsa gerek fiyat çok pahalı. İşin kötü yanı düzgün rakip de bulamadım. Alternatif olarak Lian Li Galahad II Lite Performance 360 düşünüyordum ama markayla alakalı çok fazla gerek gürültüsünden gerek ise 3-5 ay sonra pompasının arızalandığına yönelik geribildirim okudum. Keza globalde bizzat lite performance alan kişilerin değiştirmek istediklerine yönelik geribildirimlere de denk geldim ve vazgeçtim.

Max 7k bütçeyle alınabilecek ve uzun ömürlü baş ağrıtmayacak bir alternatif önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Kasa MSI MAG PANO 100R PZ ATX. 360 mm destekliyormuş. Arctic Liquid Freezer III Pro ARGB 360 var aklımda ama fiyatı tek bir tekel satıcı sattığı için olsa gerek fiyat pahalı. İşin kötü yanı düzgün rakip de bulamadım. Alternatif olarak Lian Li Galahad II Lite Performance 360 düşünüyordum ama markayla alakalı çok fazla gerek gürültüsünden gerek ise 3-5 ay sonra pompasının arızalandığına yönelik geribildirim okudum. Keza globalde bizzat lite performance alan kişilerin değiştirmek istediklerine yönelik geribildirimlere de denk geldim ve vazgeçtim.

Max 7k bütçeyle alınabilecek ve uzun ömürlü baş ağrıtmayacak bir alternatif önerisi olan var mı?
arctic al geç hiç düşünme

Kasa MSI MAG PANO 100R PZ ATX. 360 mm destekliyormuş. Arctic Liquid Freezer III Pro ARGB 360 var aklımda ama fiyatı tek bir tekel satıcı sattığı için olsa gerek fiyat çok pahalı. İşin kötü yanı düzgün rakip de bulamadım. Alternatif olarak Lian Li Galahad II Lite Performance 360 düşünüyordum ama markayla alakalı çok fazla gerek gürültüsünden gerek ise 3-5 ay sonra pompasının arızalandığına yönelik geribildirim okudum. Keza globalde bizzat lite performance alan kişilerin değiştirmek istediklerine yönelik geribildirimlere de denk geldim ve vazgeçtim.

41 dkdır düşünüyorsun tobikdolcenin dediği gibi al geç

Arctic 420 ııı var memnunum hatta baya. Sessiz aşırı derecede ne fan sesi ne pompa sesi 0 pıbg oynuyorum bazen orda bile fanlar boştaki gibi dönüyor ona rağmen işlemci 61 62 max

Artic liquid al

@Tobikdolce @IATLASI @loewry Arasında kaldığım iki ürün var ve maalesef hala karar vermekte zorlanıyorum. Liquid freezer III ARGB "PRO" versiyonu 6800 TL, 3-5 derece daha serin ve RGB avantajı var. Diğer yanda ise Liquid Freezer III düz pro olmayan ve RGB'siz modeli 5400TL. Yani 1400TL'ye RGB ve kısmen biraz daha iyi bir ürün elde ediyorum.

Kasamda 4 tane RGB fan var ve akvaryum tip, yani estetik açıdan RGB aslında daha mantıklı ama Pro modeli yeni olduğu ve başka yerde satılmadığı için 1400 TL fark ile fiyat yüksek kalıyor. Avrupa'da 4000-5000 arası satıldığını görüyorum. Kasamda da RGB'siz versiyonun çirkin duracağı konusunda endişeliyim. Siz olsaydınız hangisini alırdınız? 6800'e değer mi sizce?

@Tobikdolce @IATLASI @loewry Arasında kaldığım iki ürün var ve maalesef hala karar vermekte zorlanıyorum. Liquid freezer III ARGB "PRO" versiyonu 6800 TL, 3-5 derece daha serin ve RGB avantajı var. Diğer yanda ise Liquid Freezer III düz ve RGB'siz modeli 5400TL. Yani 1400TL'ye RGB ve kısmen biraz daha iyi bir ürün elde ediyorum.

Kasamda 4 tane RGB fan var ve akvaryum tip, yani estetik açıdan RGB aslında daha mantıklı ama Pro modeli yeni olduğu ve başka yerde satılmadığı için 1400 TL fark ile fiyat yüksek kalıyor. Avrupa'da 4000-5000 arası satıldığını görüyorum. Kasamda da RGB'siz versiyonun çirkin duracağı konusunda endişeliyim. Siz olsaydınız hangisini alırdınız? 6800'e değer mi sizce?
Attığım Soğutucuyu Alabilirsin Hocam .

Attığım Soğutucuyu Alabilirsin Hocam .

Lian-Li almak istemiyorum hocam. İleride başımı ağrıtma olasılığı çok yüksek ve bu riske hiç gerek yok. Özellikle Trinity modelinde çok sorun yaşayan olduğunu duymuştum ve birkaç yerde de okumuştum, gaming gecesine de gelmişti hatta ama almadım.

Lian-Li almak istemiyorum hocam. İleride başımı ağrıtma olasılığı çok yüksek ve bu riske hiç gerek yok. Özellikle Trinity modelinde çok sorun yaşayan olduğunu duymuştum ve birkaç yerde de okumuştum, gaming gecesine de gelmişti hatta ama almadım.
Tabi Artic Baba Varken Yanaşılmaz Ben Sadece Alternatif Olarak Sundum .

Öyle demeyin hocam bende galahad 2 lcd alacağım 😔

Öyle demeyin hocam bende galahad 2 lcd alacağım 😔

Belki o modelinde iyileştirme olabilir fakat benim riske atasım gelmedi. Global özellikle Arctic soğutucu videolarının altında da, satış yapılan yerlerde de şikayetler okuyunca hiç gerek olmadığı yönünde bakıyorum. Markanın kasaları vs. muhteşem ama sıvı soğutma işinde bulaşmama kararı aldım.

Belki o modelinde iyileştirme olabilir fakat benim riske atasım gelmedi. Global özellikle Arctic soğutucu videolarının altında da, satış yapılan yerlerde de şikayetler okuyunca hiç gerek olmadığı yönünde bakıyorum. Markanın kasaları vs. muhteşem ama sıvı soğutma işinde bulaşmama kararı aldım.
Bilmiyorum hocam ben forumda konu açtığımda son derece sağlam aiolardan biri dediler. Belki artic liquid daha iyidir ama 3-5 derece için lcd ekran yerine tercih etmek istemiyorum. Zaten 9800x3d abartı ısınan bir işlemci değil 280mm serisini alacağım kasa okadar destekliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,886
Üyeler
184,354
Son üye
rafasilva26
Geri