Taahhüt İptali Sonrasında Cayma Bedeli

loxibin

80+
Reaksiyon skoru
23
Türktelekom faturalı hattım var, taahhüt süresinin bitmesine 1 hafta kaldı, başka bir operatör firmasına(vodafone, turkcell gibi) geçiş yapsam cayma bedeli çıkar mı acaba? Bilgisi olan var mı bu konuda yada deneyim ve tecrübesi olan.

Bitmişse hemen geçin. Artık bir taahütünüz kalmadı. Var olan aboneliğinizi önce iptal edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta var olan aboneliğinizi bu gün iptal edin. Onunda belli bir işlem süresi var. Belki bir ay sonrasına sarkabilir.

Bitmişse hemen geçin. Artık bir taahütünüz kalmadı. Var olan aboneliğinizi önce iptal edin.

Hatta var olan aboneliğinizi bu gün iptal edin. Onunda belli bir işlem süresi var. Belki bir ay sonrasına sarkabilir.
Bitmedi işte 26.07.2025 tarihinde bitecek. şimdiden aramak mı lazım bunun için yada direkt olarak operatörü değiştirsem sorun olur mu?

Türktelekom faturalı hattım var, taahhüt süresinin bitmesine 1 hafta kaldı, başka bir operatör firmasına(vodafone, turkcell gibi) geçiş yapsam cayma bedeli çıkar mı acaba? Bilgisi olan var mı bu konuda yada deneyim ve tecrübesi olan.
Çıkar. Taahhüt süreniz bitince arayıp faturasıza geçip ondan sonra operatör değiştirin. TT Nisan ayında aldığı kararla birlikte son ay operatör değiştirenlerden cayma bedeli talep ediyor. Diğer operatörlerde son ay geçiş yapsanız bile cayma bedeli çıkmıyor.

Son 2 3 hafta içinde çıkmıyor cayma bedeli taşıma süresi 2 3 gün sürüyor bayiiler üzerinde yapıldığında ona göre taşıma işlemini yaparsınız Turkcell daha ilk günden caysan bile komple 1 aylık cayma bedeli alıyor mesela TT öyle değil o konuda

İptal ettirmesine gerek yok direk geçiş işlemlerine başvuru yapabilir. Son fatura dönemi taahüt süresi bitmiştir geçişlerde para ödemez

Herhangi bir cayma bedeli çıkmaz. Taahhüt süresinin son fatura dönemine girildiğinden dolayı zaten son fatura döneminde kullanmış olduğun gün kadar fatura kesilecek yani sözleşmendeki 12 ayı tamamlamış olacaksın sıkıntı olmaz

5555 e TAAHHÜT YAZIP GÖNDER ORADA CAYMA BEDELİ VAR MI YOK MU GÖZÜKÜR BAŞLANGIÇ BİTİŞ TARİHİ HAKKINDA DA ORADAN BİLGİ ALABİLİRSİN

Çıkar. Taahhüt süreniz bitince arayıp faturasıza geçip ondan sonra operatör değiştirin. TT Nisan ayında aldığı kararla birlikte son ay operatör değiştirenlerden cayma bedeli talep ediyor. Diğer operatörlerde son ay geçiş yapsanız bile cayma bedeli çıkmıyor.

26 temmuzda sona eriyor o zaman mı arayayım hocam?

Bitmedi işte 26.07.2025 tarihinde bitecek. şimdiden aramak mı lazım bunun için yada direkt olarak operatörü değiştirsem sorun olur mu?
Zaten 15 gün önce bildirmen gerekiyor diye hatırlıyorum. Bir sonraki aya sarkabilir ve o arada sana taahütsüz fiyattan iyi bir fatura geçirirler.

26 temmuzda sona eriyor o zaman mı arayayım hocam?
Taahhütünüz bitip yeni Fatura dönemine girince 27 Temmuzda müşteri hizmetlerini arayıp Faturasız hatta geçmek istediğinizi belirtin.

Geri